Rica ederim. Devamı gelecek.

Frasineanu ve Pancu imzayı attılar
Romen oyuncular Pancu ve Frasienanu resmi sözleşmeyi Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde attılar. 3 sezondur Bursaspor formasını giyen Frasineanu yaptığı açıklamada "Yeniden Bursaspor ile anlaştığım için çok mutluyum. Geçen sezona göre bu yıl daha iyi bir performans göstermek istiyorum. Takıma birçok yeni arkadaşımız katıldı. Arkadaşlarımız ile en kısa sürede kaynaşıp birbirimizi iyi tanımamız gerekiyor.Hazırlık kampını en iyi şekilde geçirip sezona güzel başlamak istiyoruz " dedi.

Takım arakadaşı Pancu ile Rapid Bükreş takımında birlikte forma giydiklerini belirten Frasineanu " Pancu çok kaliteli bir futbolcu. Bize ve takıma çok büyük katkısı olacaktır " dedi.
Pancu ise Başkan Levent Kızıl`ın Bükreş`e kadar gelerek kendisine,Bursaspor`un hedeflerini anlattığını ve ikna ettiğini belirterek " Öncelikli hedefim geçtiğimiz yıllardaki performansımı göstererek Bursaspor`a en üst düzeyde katkı yapmak ve Bursaspor`u ligde en üst sıralara taşımak. Bursaspor taraftarını çok iyi biliyorum. Beşiktaş`ta oynadığım dönemde Beşiktaşlılar beni çok sevmişlerdi. Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasındaki gerginlik beni hiç ilgilendirmiyor. Benim hedefim Bursaspor`a olabildiğince katkı sağlamak " dedi.

Kaynak: Bursaspor.org

SIRA TARAFTARIMIZDA
Genel Sekreterimiz Murat Yanıklar Bursa, Atatürk Stadyumunda düzenlediği basın toplantısında kombine bilet satışlarının çok iyi gittiğini ve bu sezon tüm stadyumun kombine biletli olabileceğini söyledi.

Yanıklar, transferin önemli bir bölümünün hızlı çalışma ile bitirdiklerini belirterek " Türkiye`de ki en iyi kadrolardan bir tanesini oluşturduğumuzu söyleyebiliriz. Yabancı transferi dışında tüm yerli transferlerimizi bitirdik.Hedefimiz geçtiğimiz yıllardaki gibi ligde kalıcı bir Bursaspor yaratmak. Bu süreç içerisinde kurumsal çalışmalarımızda hız kazanacak ve bu çalışmalarıda önümüzdeki günlerde sonlandıracağız." dedi.

Taraftarların kombine bilete göstermiş oldukları yoğun ilgiye teşekkür eden Yanıklar "Geçtiğimiz hafta kulübümüze bağış yapan eski yöneticilerimizi ziyarete gittiğimizde hepsi bizlere kombine bilet satışlarının nasıl gittiğini sordular. Eski yöneticilerimizde kombine bilet satışlarının Bursaspor için ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorlar. İnşallah bağışta bulunan yöneticilerimiz bağışladıkları miktarların çok daha fazlasını kazanırlar. Tüm bağış yapan yöneticilerimizin ricaları taraftarlarımızın kombine biletlere ilgi göstermelerini istiyorlar.

Kamuoyunda son günlerde yeni stadyuma ihtiyaç olduğu yönünde haberler yayınlanıyor. Tüm stadyumu kombine biletli hale getirdiğimiz de aynı zamanda mevcut stadyumun şuan için yeterli olmadığını taraftarlarımız kamuoyuna da göstereceklerdir.Kulübümüze birçok taraftarımız kombine bilet almak için başvuruda bulunuyor. Bu yıl, geçtiğimiz yıl kombine bileti olmayan taraftarlarımızda satışlara yoğun ilgi gösteriyorlar. 12 taksit uygulamısıda kombine bilet alan taraftarlarımızca çok olumlu karşılandı. Veliler öğrencilerine karne hediyesi olarak kombine bilet alıyorlar. İşyeri sahipleride çalışanlarına prim olarak kombine bilet alabilirler. Başkanımız Levent Kızıl, İstanbul Kulüplerinin başkanları ile bu sezon tüm stadyumu kombine bilet satacağımız yönünde iddiaya girmiş. Şimdi sıra taraftarlarımızda, yeni transferlerimizin seyir zevkini kaçırmamaları için kombine biletlerini biran önce almaları gerekiyor " dedi.

Vakıf`ta sezonun startı verildi

Yönetim Kurulumuz, Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde Teknik Heyet ve futbolcular ile tanıştı.

Tanışma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkanımız Levent Kızıl 2006-2007 sezonunun tüm camiaya hayırlı olmasını diledi. Kızıl " Yönetim Kurulumuz geçtiğimiz yılki yönetim kurulu kadar hatta daha paylaşımcı bir şekilde, seçildikten sonra çalışmalarını sürdürdü ve transferi büyük ölçüde tamamladı. Ben her zaman söylüyorum ,Allah bizi futbolculara, futbolcuları da bize mahçup etmesin. Şimdi söz Raşit Hoca ve futbolcularda. Raşit hocam ile görüştük ve perşembe akşamı saat:19:00 da yapılacak olan antrenmanı Bursa Atatürk stadyumuna aldık. Taraftarlarımız stadyumdaki diğer tribünlerde tadilat olduğu içn maraton tribününden antrenmanı izleyebilecekler." dedi.
Başkan Kızıl ayrıca, sabah saatlerinde Raşit Hoca ile yapımı süren Özlüce Tesislerinin son durumuna bakmak için gittiklerinde, yapılan çalışmaları görünce, Bursalı ve Bursasporlu olarak çok heyecanlandığını, tesisin yapılmasında büyük emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin`e teşekkürlerini bir kez daha sundu.