Güiza geçen sene -5 gol attı ya o sebeple bitiricilik 1 olması lazım haklısınız
Anlam vermek mümkün değil bu yazılara.İstatistiklere baktığımız zaman Güiza yeterli bir golcü.
Tek suçu çok pozisyona girmesi ama girdiği pozisyonlara oranla çok gol atamaması ki buda soğukkanlılık düşürülerek sağlanmaya çalışılmış.Şimdi bende Güiza çok pozisyona giriyor off the ball özelliği 20 olmalı bu nasıl iş desem haksızmıyım?
Hep basıyor press uyguluyor,her yere koşuyor,çok çalışıyor diyip work rate'e ve agression'a da 18+ isteyeyim.
Ama ben sesimi çıkarmıyor ve oyunun çıkmasını bekliyorsam bir zahmet sizlerde bekleyin efendiler.

Senelerdir söylediğim gibi yine bizim araştırmacılarımız gerçeğe en yakın db'yi sunuyorlar bize.Ben şişirilen ispanyol,portekiz,ukrayna ligi oyuncularını unutmadım daha(hoş bu seride de olacaktır yine).
İşini en iyi yapan 2 lig araştırma grubu bana göre İngiltere ve Türkiye araştırma gruplarıdır.
Tamam itiraz edelim,koyun olmayalım,herşeye eyvallah demeyelim ama tepki gösterilecek yer var gösterilmeyecek yer var.Bana göre Türk araştırma görevlileri verdikleri puanlar konusunda çok büyük hatalar yapmadıkça eleştirilmemeli.