Güzel bir maçtı.Tek eksik olan şey goldü.1 puan kazanmadık 3 puanı kaybettik desek yeridir.Çok gol kaçırdık.İlk yarı neler kaçtı neler.İkinci yarı Fenerbahçe çok atak oynadı fakat şut atamadılar doğru düzgün.Bir iki önemli şut attılar o da öyle ya da böyle kurtarıldı.Volkan'a gelen şutlar Aykut'a gelse 1 tane yemiştik belki de.Pino çok çok iyiydi.Bütün maç yorulmak bilmedi çok yordu Fenerbahçe defansını.Ama şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Yobo Fenerbahçe'ye Stoch+Dia'nın verdiği katkıdan çok daha öte katkı veriyor.Öyle bir adam sezon sonu gerekirse 10-15 milyon verilip alınmalı.Kapı gibi defans.O olmasa Pino çok daha fazla pozisyona girerdi.Elano da sağda çok iyiydi.Beklediğimiz özlediğimiz Elano'ydu.İnşallah hep böyle devam eder.Misimovic ise bir an önce toparlanmalı.Sakatlarımızın düzelmesiyle beraber çok daha iyi olacağımızı umuyorum.Neill'e helal olsun.Ben kırmızı karttan bu kadar korkmayan bir adam daha görmedim.Elinden geleni yaptı atılmak için ama olmadı Tebrik ediyorum takımımızı 1 puanda ötürü.Bu sene puanımızı aldık seneye de 3 puanımızı alırız inşallah.Galatasaray 5 yer 10 yer diyenler için çok iyi bir cevap oldu.Galatasaray'ın büyüklüğünü anlamıştır herkes.Ve son olarak

I Love You HAGİ.