Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
1 ile 30 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

keyifli bir maç izledik. iki tarafta iyi mücadele etti fakat takımlar istediğini alamadı.

öncelikle hakem maçı çok durdurdu. faul olmayan hareketlere bile faul kararı çaldı ama sahadaki ortam gergindi.

galatasaray nokta eksiklerine rağmen güzel bir mücadele ortaya koydu. bu da hagi-tugay ikilisinin etkisi de var bence. defansta kademeyi çok güzel aldılar, fenerbahçe'ye kolay kolay boş alan kazandırmadılar. fenerbahçe birebir, teknik mücadeleler ile pozisyon üretti ama başarılı olamadı. neill tam bir görev adamı ve niang'a fiziki bir üstünlük sağladı. biraz daha aşırıya kaçsaydı neill bence oyundan çıkardı. ve sabri, iler de nerde boş alan, boş pas bekleyen adam olsa bile geriye döndü o yönden eleştiriyorum ama defansta güzel bir oyun sergiledi. hakan balta gerek atağa çıktı gerek defansif oynadı ama ne iyi bir etkisi ne de kötü bir etkisi oldu. orta sahaya gelecek olursak; cana korkmadan oynuyor, cesur bir oyuncu. hata yapmadı, pasları isabetli gitti. ayhan, çok pas hatası yaptı ve ayağında topu çok bekletip geriye doğru oynadı. mustafa sarp her maç olduğu gibi bir performans gösterdi, gerek faul gerek iyi mücadele, gerek güzel paslar rutin yani. ileri de ise misimovic bir etki gösteremedi. ya mevki sorunu yaşadı ya da top o tarafta fazla oynanmadı. misimovic topla fazla buluşmadı diyebilirim. elano'dan çok keyif aldım. şık bir oyun oynadı fakat umursamaz bir tavırla sahadaydı sanki. pino çok mücadele etti, artık adam ne yapsın !? yani demek geldi içimden.

fenerbahçe ise kademe de çok hata yaptı ve çok top kaybetti. galatasaray'ın bezgin olmayan hali karşılarında olsaydı fenerbahçe dağılırdı diyebilirim. niang peşinde neill olmadığın da güzel pozisyonlara girdi hatta girmeye çalıştı ama neill etten duvar ördü sanki. defans olarak ise iyi markaj yaptılar özellikle yobo'yu çok beğendim ama sadece kaleye pino yaklaştığı için kondisyon eksikliğini fırsat bularak pino'dan bir top bile kaçırmadı. stoch'u beğendim, korktum. stoch boş alanda çok tehlikeli bir oyuncu ama fenerbahçe'nin diğer oyuncuları sayesinde bu maçta köreldi. alex gene rutin bir oyunla karşımızdaydı fakat çıkması bence büyük bir hataydı. dia'nın çıkmasıyla kanat oyunu aksadı ama kazım'ın girmesi de pek bir değişiklik göstermedi. ortadan alex ile gene oyunu açabilirlerdi çünkü galatasaray ofans değişiklikler yapmıştı yani geri taraf aksamıştı. fenerbahçe herşeye rağmen vasat bir performans gösterdi. galatasaray'da haline göre gayret etti ve ortaya çıkan sonuç haliyle beraberlik oldu.
    Last edited by Deniz : 24.Ekim.2010 at 23:42

Mesaj Yetkileri