totemim tuttuiddaa'yı hiç bir zaman tutturamıyorudum ve bu seferde tek maç fenere oynadım ya ben ya galatasaray dedim galatasaray kazandı
![]()
totemim tuttuiddaa'yı hiç bir zaman tutturamıyorudum ve bu seferde tek maç fenere oynadım ya ben ya galatasaray dedim galatasaray kazandı
![]()
Neill atılabilirdi, tamam, doğru söylüyorsunuz. Ama bunları söylerken, Stoch'un kendini yere atmalarından, Lugano'nun sarı kartı var iken hakeme gidip, keçi edasıyla boynunu uzatarak konuşmasına rağmen ikinici sarıyı yemeyip atılmasından da bahsedin ki, tarafsızlığınızı anlayalım![]()
ayrıca ofsayt poizsyonları Fenerbahçe aleyhine oldu. ne kadar kötü yan hakem arkadaş! derbiye hakem verecekseniz objektif verin kessin, assın tehö.
Lucas Neill'in faul yaptığı bir pozisyon var, daha doğrusu hakemin yanlış karar verdiği. Devamında iki kere Cana'dan dönüyor top. O faul kararına şimdi yine baktım özette, uzaktan yakından alakası yok. Stoch'a hiçbir müdahalesi yok Neill'ın. Ayrıca gördüğü sarı kartta ucuz bir kart.
Hakemin kararları, oyuncuların yaptıkları/yapmadıkları elbette tartışılabilir ama mesaj atarken seçeceğimiz kelimelere dikkat edelim. Güzel güzel yazmak varken, birbirimizi galeyana getirecek ifadelerden kaçınalım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Maçın hakkı genel olarak beraberlikti ve öyle de oldu. Fakat tek tek pozisyonları ele alacak olursak da Galatasaray'ın yakaladıkları daha net ataklardı. Daha maçın başında Pino'nun şutunu G.Gönül çizgiden çıkarmasa çok daha zevkli ve değişik bir maç izleyebilirdik. Alex, Stoch ve Dia anlaşılmaz şekilde çok kötülerdi, belki de bu, Fenerbahçe'nin gol atamamasına neden oldu. Sonradan giren Semih ve Kazım da etkisiz kaldılar zaten. Galatasaray için bu 1 puan kazanç sayılabilir, en azından o kaos ortamı dağılmış oldu bir nebze.
Dia'da çok ciddi bir yırtık olduğu söyleniyor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Teşekkür ediyorum Galatasaray. Berbaerlik için değil, galibiyet ruhunu sahaya yansttığınız için.. Gözünüzde görmek istediğimiz ışık buydu ve bunu son dakikaya kadar sahaya yansıttınız. Allah yolunuzu açık etsin..
Fenerbahçe için de bir teşekkürüm var. Maçı germedikleri için, centilmence oynanan bu maç için..
Haftaya rakiplerimiz önemli takimlarla deplasmanda oynuyorlar bu beraberlik puandan daha cok takima güven kazandirdi haftaya kesinlikle galip gelmeliyiz.
Ben de teşekkür ediyorum takımıma.Yenileceğimizi söylemiştim ama içimde bir yerlerde umut olduğunu da eklemiştim sözlerime.11 yıl sonra Kadıköy'den puan çıkartmak güzel.Hatta maçı hak ettiğimizi de söyleyebilirim.Volkan ve Gökhan Gönül,Fenerbahçe adına puanı kurtaran isimlerin başında geliyor.
Es-Es deplasmanındaki şanssızlıktan sonra,Kadıköy şanssızlığını da bir nebze olsun kırdığımızı düşünüyorum.Kim bilir;bakarsınız seneye galip ayrılırız Kadıköy'den...
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ezeli rekabet , ebedi dostluk olmasından yanayım fakat hiçbir Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı aynı noktada birleşemiyor.Çünkü hepsi kendi çıkarını yani takımının çıkarını düşünüyor.Emre ve Neill oyundan atılabilirdi.Ayhan'ın da çok sert bir müdahalesi (!) var.Tekme attı.Hakem orda çıkarıp kırmızı kart verse kim itiraz edebilirdi.Böyle maçlarda korkmadan kartına yönelebilecek hakemleri koymak lazım.Hakem oyuncudan korkacaksa vay Türk futbolunun haline ...
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Dia ve Niang'da son durum!
Fenerbahçe'de yabancı futbolcular Issiar Dia ve Mamadou Niang'ın sakatlıkları can sıkıyor.
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam Galatasaray ile oynanan maçta sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Mamadou Niang'ın, göğüs kafesinin sol kaburgalarında ezilme ve kemik batması bulunduğu öğrenildi. Golcü futbolcunun durumu önümüzdeki günlerde çekilecek röntgenden sonra belli olacak.
Bir diğer Sarı-lacivertli futbolcu Dia'nın ise sol kasığındaki şiddetli ağrılarının yanı sıra, sol arka adelesinde de yırtık şüphesi bulunduğu ifade edildi. Bu oyuncunun da çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barış 55'te girmişti Misimovic yerine.O adamın adını bir kere bile duymadım ben oyunda.Ben mi duyamadım yoksa hiç ismi telaffuz edilmedi mi![]()
Neil her pozisyonunda faul yaptı, kendisine avantaj sağlamaya çalıştı, niang'ın kendisini tanıtma gibi bir popilaritesi olsaydı emin ol Türkiye'de değil bunu başka ülkelerde gösterirdi kaldı ki keita'nın dünya kupasındaki hareketlerini hatırlarsan Niang ile onun aynı kefeye koyulmayacağını iyi anlarsın..
Örnek verirken biraz daha dikkatli olursanız memnun olurum, Fenerbahçe oyuncuna kimse keçi lafını yakıştırma olarak söyleyemez gereksiz yere laf salatasına gerek yok..
Galatasaray çok sert oynadı ve Fenerbahçe'nin hücüm organizasyonlarını bozdu tabi Neill atılmalıydı orası ayrı . Fenerbahçe'de hücümda Niang'tan başka olumlu iş yapan olmadı böle oluncada pek pozisyona giremedik . Galatasaray hücümda özellikle Elano'nun mükemmel oyunuyla ve Pino'yla etkili oldu Yobo'nun harika performansı olmasa işimiz çok zordu . Orhasahada Emre ve Topuz'un yeterli olmayacağını görmüş olduk arkalarına iyi bir ön libero şart . Bu arada Rijkaard'ın yerinde olmak istemezdim ne kadar nefret ediliyormuş eski Galatasaray'dan eser yoktu . Son olarak Fenerbahçe'li olmaktan gurur duyuyorum Galatasaray'lıların 1 puandan dolayı mutluluğunu gördükten sonra![]()
Egri oturup dogru konusmak gerekli simdi , Hagi getirildiginde gunu kurtarma amacli bir hareket oldugunu soylemistim , ben romanya'da yasiyorum onun burdaki t. direktorluk deneyimlerinide iyi bilirim , sadece bir mac uzerinden yorum yaparsam Hagi cok degismis ! bugun Tugay'inda yardimi ile mukemmel bir ilk 11 cikartti ve gerek kenardaki durusu gerek yaptigi degisikliklerle oyuna mukemmel mudahele etti beni gercekten cok sasirtti
Maca gelicek olursak Galatasaray cok iyi basladi , ilk 15 - 20 dakka Galatasaray daha ustun olan tarafti bunun bence iki nedeni var hic kimse buna Adnan Polat'da dahil bu maca bu kadar etkili bu kadar istekli ve ofansif basliycagimizi dusunmemisdir , bu Fenerbahce'yi cok sasirtti , ustune Galatasaray Stoch ve Dia'yi da iyi savunununca oyunun ilk yarisi Galatasaray'in oyun ustunlugu ile tamamlandi tek eksik olan goldu
Macin ikinci yarisinda Fenerbahce silkelendi ve ilk 10 dakka etkili ve atak oynamak istedigini gosterdi ve 1-2 pozisyonada girdi , mucadele gucu dusen Galatasarayda Hagi'nin yaptigi cok iyi 2 degisiklikle yorgun Elano ve pek mucadele etmiyen Misimovic degisitirlince oyun ortada gitmeye devam etti ve hatta son 5 dakikada Emre Colak ve Pino ile galibiyet golunu atmaya bile cok yaklastik
Cok bunaltmiyan izleme zevki olan 0-0 bir derbi idi , onemli bir yanida kirmizi kartin cikmamis hatta bir iki itismenin disinda cirkeflik yasanmamis olmasi , artik bu macdan sonra Galatasaray'in onumuzdeki hafta alicagi bir galibiyet bizi cikisa gecirir diye dusunuyorum devre arasina kadar Galatasaray boyle mucadele ederek goturur bu isi ve Hagi'nin alicagi 2 oyuncu ile ve bana bu gece gostermis oldugu Teknik direktorlukdeki potansiyelinide goz onune alirsak Galatasaray'i iyi gunler bekliyor diyebiliriz ama tabi burasi Galatasaray burda her an her sey olabilir benim butun bu soylediklerim bir temenniden oteyede gitmeyebilir , ama umarim hersey cok daha iyi olucak cunku kendisinden tirnak icinde korkulucak ve saygi duyulucak bir teknik direktor var en azindan takimin basinda su anda
Galatasaray hak ettiği bir maçı kazanamadı. Fenerabahçe çok çok kötüydü, medya ve taraftar baskısı oyuncuların üzerinde büyük etken olmuş. Gözüken bu oldu keşke yenilseydik bu seri bitseydi ve bizde rahatlasaydık.
Bu arada bir takım eğer kalkıp bir puan aldığına seviniyorsa biz rakiplerimiz üstünde gerçekten büyük bir baskı ve korku salmışız. Bkz. Beşiktaş Bkz. Galatasaray.
Neil'e kırmızı kart göstermeyen hakemi tebrik ediyorum.
Valla ben devre arasında ellerini açıp yenilmemek için dua eden Fenerlileri gördüm, hatta bulabilirsem o görüntüyü eklerim, bence korkan Galatasaray olmadı, her ne kadar kötü olduğumuz için maçtan ümitli olmasak da "aslanlar" gibi oynadık.
Rakibimizi sevindirmediysek sevinecek bir durum oluşmuştur demektir.
Ben bu maç için demedim yıllardır o kadar çok kazanmışız ki rakiplermizin üstünde artık nasıl bir baskı kurduğumuzu belirtmek için söyledim. Şahsen ben yenilmessek iyidir diyordum daha dakika 30da, yenilmedik şansa. Galatasaray'ın hakkı idi. Ama yıllar önce Avrupa kupasına sevinen taraftarlar bu gün Kadıköy'den gelen bir puana seviniyorlar. Asıl düşünülmesi gereken bu.
Ya anlayamıyorum arkadaş nedir fenerlilerin bizim beraberliğe sevinmemize takmaları? 11 senedir yenemediğimz kadıköyde son bikaç senenin en formsuz ve kalitesiz takımıyla maça çıkmışız maçtan önce fark bekleniyor fener banko deniyor biz ilk yarı özellikle iyi oynadığımız oyunla berabere kalıyoruz oturup ağlayalım mı? Şu durumda berabere kaldığımız için bizi tebrik edeceğinize neler diyosunuz..Bence yatıp uyusn herkes(ben dahil) bir solukalanalım eminim burdaki herkes daha sağlıklı yorum yapacaktır iyi geceler..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda