Adı çıkmış diye sürekli Emre diyorsunuz bilmiyorum dün maçı izlediniz mi ? Niang, Neill'ı niye geçemedi en az 3 kere atılması gerekiyordu Neill'ın ama adı çıkmış ya Emre de sonra dakoy bitti herşey
![]()
Beyler sakin.. saldırmadan tartışın.. Aradaki çizgiyi aşmayın..
ayrıca biz sizden aldığımız beraberliğe sevinmedik mücadeleci oyunumuza ve o kadar iyi kadroyla gelip kaybettiğimiz maçları o kadroların yarısı bile yokken aldığımız 1 puana sevindik.ayrıca hiç değilse hayali beraberliğe sevinmedik.
Elmayla armut tarihte hiç bu kadar karışmamıştı
Orda insanlar şampiyon oldu sanıp sevindi.Beraberlik alıp sevinmeyle şampiyonluğa sevinmek arasındaki farkın neresini anlayamadınız ?
Bende maç hakkında bir kaç şey yazayım. Zevkli bir maç oldu heycan vericiydi diyemem maç için ama mücadele gücü yüksekti. Defansif bir anlayışla kontralarla vurmaya çalıştı Galatasaray ve bunuda kismen başardı. Olağan şartlarda aldıkları bir puan için tebrik ederim.
İlk yarı bölüm bölüm üstünlük kurdular. İkinci yarı bizim baskımızı Aykut Hocanın deyimiyle suni bir baskımız vardı. Sürekli bastırdı ikinci yarının büyük bölümü Galatasaray yarı alanında geçti lakin buda bir sonuç vermedi bunun sebebide Gs'nin kanatları iyi kapatmasından olsa gerek. Sonuç olarak bu maçtan bu maçtan bu sonucun çıkması pekde şaşırtmadı beni. Hakem hakkında ve yahut başka konulardan bahis açmak istemiyorum çünkü yaşanan tartışmalara bir yenisinide eklemenin alemi yok.
Ama şunu söyleyebilirimki zaten derbi muhabbeti maç başlamadan bitmişti.Bunu söylememin nedeni rakibin eksikleri ve bulunduğu durumdan dolayı fark yenileceği falan söylendi yani bu demek oluyodu ki Fenerbahçe kazanırsa kimse laf söylenmesin bize biz zaten bunu biliyorduk muhabbeti olacaktı o yüzden bizim için olası bir yenilgide kimse bize laf söylemeye hakkı yoktu diye düşünüyorum. Ama bunları söylerken takımının arkasında durup destekleyenleri bunların dışında tutuyorum. Şimdi o yüzden Galatasarayın bu şartlarda puan alması başarı olarak görülebilir o ayrı ama fazladan tebrik beklenmesi şaşırtıyor beni. Çünkü o bahsi daha maç başlamadan kapatılmıştı kafadan. Taraftar konusunda değinmek istemiyorum artık. Tamam güzel aileler rahatça maçı izlesin amenna ama 50 bin seyirci oraya fazla keşke bi 5-10 binde taraftar için yer ayıraydınız keşke.
Benim için maçı diğer maçlardan ayıran nokta maçı Trabzonda izlememdi. Maça yetişmek için 6'da Rizeden yola çıktım 1 saat ayakta Trabzona yolculuk ettim ayaklarım hala ağırıyor. Bu arada bu forumda birinin imzasında görmüştüm '' 3 büyüklerin maçlarının bedava izlendiği tek yer Trabzondur '' diye bişeydi yanlış hatırlamıyorsam. Külliyen yalan![]()
. 5 lira maç parası aldılar benden bide Tv'yi görebilmek için boyun tutulmasını bile göze aldım. Öyle bir kör noktadan izledim maçı. Onun haricinde tatsız tutsuz bir maçtı benim için açıkcası hiç heycan vermedi bana.
Kalbini kırdığım ters bi laf ettiğim tüm arkadaşlardan özür diliyorum.Bi maç için bu kadar tartışmaya birbirimizi kırmaya gerek yok
O Kadar Parayı Oynasın Diye Vermediniz mi Bırakta O 70M Euronun Değerini Çıkartsınlar Oyuncular. Onlar Mücadele Etmeyecekte Ben mi Edecem. Eksik Olabilir Bişey Demem Ama Sahaya Çıkan Kadrolarda Bırakta Aldığı Parayı Sonuna Kadar Haketsin. Bursanın Bile O Kadar Değeri Yok Ama Adamlar Mücadele Etmeyi Biliyor. Ben Tarafsızım Sadece O Pino Dediğiniz Misimoviç Elano Dediğiniz Adamlar Servetlik Takım Aldığı Parayı Haketsinler. Şu Yada Bu Olsaydı Demiyorum Elbetteki Onlarda Olsaydı Daha Farklı Olabilirdi Hatta Gününde Olmayıp Çok Abes Şeyler Yapabilirlerdi.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Dua edenlere diyorum Alex bile maça çıkarken dua ediyor. Taraftar etmiş ne var bunda. Ben okulda girdiğim kıytırık sınavlarda bile dua ediyorum. 1 Fatiha 3 İhlas okuyorum. Sınavada başlamadan bir Bismillah çekiyorum.
Sonuç Olarak Ne Olursa Olsun Fenerbahçede Galatasarayda Ülkenin Lokomotifi Eksik Kadro Hiçbir Zaman Mazaret Olamaz Sen O Kadar Para Verip Takım Kuruyorsan Oynayacaksın. Galatasarayda Bundan Önceki Haftalardaki Ruhsuzluk Rijkaard İçinmiş Bir Oyuncu Oynamayıp Böyle Çamura Yatarsa Hocasına Ters Gider Ruhsuzları Oynarsa O Oyuncudan Sittin Sene Ülkesine ve de Takımına Fayda Gelmez.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Onların Sorunu İşte Onlarda Oynasınlar İllla Q7 ve Gutiyle mi Maç Kazanacaz Onlar Gelmeden Kazanamıyormuyduk.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Beyler tamam kavga etmeyinFenerbahçe'nin büyüklüğünü esirgeyemem fakat Galatasaray daha çok başarı yapmış bir takım böyle ezeli takımlar arasında büyüklük tartışılamaz , bu konu çıktı mı her zaman kavga olur. Bu arada Niang - Yobo - Pino - Elano çok kaliteli oyuncular olduklarını belli ettiler.
Sabri'nin hareketi penaltıydı, Neill iki kere atılmalıydı bence de. Niang'ın ofsayt olmayan gayet güzel pozisyon, ofsayt dendi. Onun dışında iyi maçtı. Ben böyle bir beraberlik aldığımız için pek fazla sevinemiyorum açıkçası, ama hatalar olur tabii.
sadece birkaç arakdaş yazmış ve doğru düzgün konuşulmamış
neill ve iki tane ofsayt , bunları bile mazaret olarak görmem sonuçta bu bir derbi öyle düşündüğüm için hiçbir zaman beraberliğe sevinemem
ama sadece merak ediyorum iki ofsayt ve neill'ın yaptıkları tam tersi olsaydı kaç sayfa daha cıngar çıkardı
Fenerli arkadaşların, berabere kaldığımız için çileden çıkacaklarını bilseydik berabere kalmaz, verirdik maçı![]()