Alıntı yaparak cevap vermek istediğim bir kaç mesaj vardı ama konu yeniden alevlenmesin diye o arkadaşlara düşüncelerimi özel mesajla bildirdim, sadece değinmek istediğim bir nokta var ki, onu da İslam Çupi gibi bir değere gereken saygı duyulmadığından.

Bazı şekillerle dalga geçilen sözü söyleyen İslam Çupi'dir, bu söz ne Galatasaray'ın UEFA'yı almasıyla ne Fenerbahçe'nin 12 senedir Kadıköy'de kaybetmemesiyle alakalıdır. Ben Fenerbahçe'yi Galatasaray UEFA'yı almadan önce de seviyordum, 99 yılında son defa Kadıköy'de Galatasaray'a yenilmeden önce de seviyordum. Bu söz o zaman da vardı, siz anlamazsınız dediği kısım da bu aslında Mehmet'in. Küçümseme amaçlı değil, ben takımım başarılı olsun da onu tutayım diye düşünmem, Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe olduğu için tutarım, sen Galatasaray'ı bazı değerleri olduğu için tutarsın, kimse kimseyi sorgulayamaz neden bu takımı tutuyorsun diye. O nedenle ben Fenerbahçeliliğimle 15 sene önce de övünüyordum, o zaman ne UEFA vardı ne derbilerin kralı durumda olan Fenerbahçe.

Galatasaray'ı tutan birisi çıkıp, ben şu sebeple tutuyorum, siz anlayamazsınız tutmadığınız için der, saygı duyarım, aynı saygıyı bu sözü söyleyen İslam Çupi adına da sizden beklerim.

Katılırsınız ya da katılmazsınız, ben ona karışamam sadece bunu kısaca belirtmek istedim amacım yeni bir tartışma çıkarmak değil.