Pino attı bu arada. 2-0.
Pino attı bu arada. 2-0.
Juan Pablo Pinooooooooooooooooooo 2-0
ah pino ://(
ayyyy Pino 3 ü atıyoduSami Yen de Sen Var ya Sen sesleri.
Maçı Canlı Anlatım olarak takip edeceklere söylüyeyim Eurosport'un Canlı Anlatımını kullansınlar çok kalite olmuş.
İlk yarı genel olarak iyi oynadık ama Antalyaspor'un da yakaladığı bir kaç net pozisyon var. Serkan Kurtuluş sakatlandı çıktı umarım önemli bir şeyi yoktur. Pino'da gerçekten çok iyi oynuyor nazar deymesin valla..
Ali Turan girecegine al Emre Colak'i oyuna veya Musa'yi.
Hücumda top yapabilcek oyuncu sokmazsak 2 yi de yeriz
Hayda Lorik Cana cikti Emre girdi bu mustafa sarp ne yapti da bu macta hala sahada anlamak mümkün degil macin berabere bitme olasiligi oldukca yüksek
acayip baskı kurdular
sabri reyisten beklediğimiz şutlar gelmiyo![]()
servet aştıkendini![]()
2.yarı rezalet top oynadık.
Galatasaray'ın dönüşü sadece bizim maçlıkmış şu an için yorumlara bakarsak.
İlk yarıyı izlemedim ama ikinci yarı geçen haftayı saymazsak öbür haftalarla aynıydı.
Maç hakkında fazla yorum yapmayacağım ama bu barış'ı bi 10 maç dinlendirmek lazım ya da psikologla falan görüşmesi lazım. futbolla alakası yok yaptığı müdahalelerin. kırmızı kart görmeliydi mutlaka bu maçta. bünyamin gezer gibi sözde sert yapılı bir hakem nasıl olur da barış'ı sahada tutabiliyor anlamıyorum.
İlk yarı şampiyon takım gibi oynadık hatta Barış kendini düzenlemiş dedim 2.yarı herkes ölmüş enerji yok
Ömer'in son dklardaki futbol oynama aski beni sevindirdi her topu hizli oyuna soktu
Ilk yarida iyiydik pozisyonlar bulduk ama ikinci yari kötüydük bi ara Antalya cok baski kurdu bunun bence nedeni hücumda top tutabilecek orta saha oyuncusunun olmamasiydi.
Ali Turan'in girmesi takima kötü etki yapiyor ne savunma ne hücum hic bi katkisi yok.
Ayrica Mustafa Sarp oynamasin artik ben sinir krizleri geciriyorum izlerken.Dikkatlice bakin sadece Mustafayi izleyin macta adamin faydasi yok yemin ediyorum neden oynuyor anlamiyorum.Ne savunmadan pas almaya geliyo ne bosa cikiyo ne bi orta saha oyuncusunun kapmasi gerektigi kadar top kapabiliyo kisacasi oyunun hic bi yönünü oynayamio tamam iyi bi Gsli severim ama yetenek yok sadece hirs da bi yere kadar artik günümüz futbolunda.Haftaya Cana yedek oturur yine Mustafa oynar!!
İlk yarı sahada iyi bir galatasaray vardı daha baskın pozisyon arayan taraftı ama ikinci yarı pino dışında iyi olan oyuncu yoktu.Antalya çok baskılı oynadı biraz şanssızlardı iki takımada tebrikler iyi bir maçtı
hücumda o kadar yetenekli ayakların eksikliğine rağmen sadece Pino ve Misimoviç ile yapılabilecek en iyi varyasyonlar yapıldı ve haklı bir galibiyet aldık. Bu takıma birilerinin "pozisyon bitmeden hakeme itiraz etmeyin, el kol kaldırmak yerine topa basın ya da rakibinizi takip edin" demesi lazımBugün en az 3-4 pozisyonda aynı türden şeyler yaşandı ve zaten biri de gol oldu....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ali turan gibi boş bi adam yok ya hiç bi işe yaramıyo abi sadece zarar oraya kimi koysan ondan iyi oynar bence sabri geri çekilmeliydi yerine sağ açk olarak başkası geçmeliydi takımın havasını acayip bozuyo bu arada insua nın neden oynamadığını bi kez daha anlayabilmiş değilim
Mehmet Özdilek'in değeri bilinmeli. İzlediğim hemen hemen her maçta Antalyaspor'u korkmadan, rakipten çekinmeden hücum eden bir takım olarak gördüm. Geçtiğimiz sezon da iyi bir takımı vardı ama şanssızdı. Bu sezon o takımın savunması tamamen, orta sahası da yarı yarıya değişti. Takımın iskeletinin yarısı değişti. Daha iyi bir takım oldular. Uyum sorunu yaşanmadan. Birkaç aksaklık var, düzeltilirse Antalyaspor'u daha iyi yerlerde görebiliriz. Bu sezon canlı izleme fırsatım olmadı henüz. En kısa zamanda canlı olarak da takip edeceğim. Küçük-büyük ayrımı kalmadı artık futbolumuzda. Daha önceki sezonlarda Gaziantepspor'la, Gençlerbirliği ve Sivasspor'la başlayıp, Bursaspor'la zirveye çıkan Anadolu isyanının devamı da gelecek umarım. Bu da futbolumuzu olumlu yönde etkileyecektir. Yeterki cesur hocalara destek verebilecek cesur yöneticiler olsun takımlarda.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Arda , Baros , Kewell , Elano , Ayhan yokken bu kadar forumda olan bir Antalya karsisinda iyidir , biraz sabretmek lazim , en azindan mucadele ediyor takim su anda , sakat oyuncular dondukce yavas yavas Hagi'de istedigi oyunu oynatabilicekdir , bugun sahada gercekten atak oyniyan 2 oyuncu ile ciktik bunu unutmamak gerekli
Durgun başlayan maçta Galatasaray, duran toptan Servet'le golü buldu. Antalya golün şokunu atlatamadan 2. golü yedi, hatta 3. golü de yiyebilirlerdi fakat devre arası imdatlarına yetişti. İkinci yarıya kaybedecek birşeyi olmadan çıkan Antalyaspor, 45 dakikalık dilimde daha etkili olan taraftı. Galatasaray'ın iyice geriye yaslanmasıyla golü bulan Antalya daha fazla yüklenmeye başladı. Cana yerine Emre Çolak'ın girmesiyle Galatasaray, Antalya'yı bir nebze olsun kalesinden uzak tutmayı başardı. Buna rağmen birkaç ciddi pozisyon yakalayan Antalya sürpriz yapabilirdi fakat son vuruşlarda iyi değillerdi.
Bünyamin Gezer'in kararları çok tutarsızdı. Çok fazla eyyama kaçtı. Bir tarafta verdiği yanlış kararı başka yanlış kararla örttü. Zaman zaman sertliğe gereğinden fazla izin verdi. Kart konusunda cimriydi.
Tebrikler Galatasaray.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tahmin edildiği gibi bir şekilde galibiyeti aldık.Gol atma konusunda sıkıntı yaşadığımız aşikar.Pino tam bir forvet oyuncusu olsa,çok daha fazla gol atar.
Yediğimiz gole dönecek olursak,yine bir çıkmama hatası görüyoruz.Beşiktaş,kalecilerinin yan topları hatalı çıkışlarından ne kadar çekiyorsa,biz de bizim kalecilerimizin toplara çıkmamasından o kadar çekiyoruz.Ufuk,hakeme ofsaytı göstereceğim diye kolu kırılacak,bunu yapacağına 2 adım atsa da topu alsa tehlike bile olmayacak.
Haftaya TS maçı var.Sakatlar dönmezse işimiz çok zor.En azından Baros dönerse,galibiyet için umutlu konuşabiliriz.
Bu arada kornerden gol attık.Demekki bizim takım da,arada kornerden gol atabiliyormuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
yanlış biliyorsam kusura bakmayın ama galiba bu Servet'in Galatasaray kariyerindeki 3. veya 4. kafa golü adam her tarafıyla atıyor kafayla atamıyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home