Sabah 11'de evden çıktım daha yeni gelebildim, acayip bir gün oldu. Ben maça gitmesem alamazdık bu maçı, ne zaman gitsem kazanıyoruz yahu.

Galatasaray Futbol A.Ş bana vere vere yeni açık alt'tan bilet verdi, bütün tribün zevkime limon sıktı. Çekirdeği olmayanı almıyorlar öyle bir yer, sıfır tezahürat ile maçı noktalayan insanlar. Necati ısınmaya çıktı, alkışlayan da oldu küfür edende ıslıklayanda anlamadım. Yanımda bir adam dk. 60'a kadar Ayhan'ı sahada sanıyormuş vs vs çok olay vardı. Tribün açısından bir diğer talihsizlik bütün goller Eski Açık tarafındaki kaleye atıldı, net göremedim.

Genel olarak değerlendirme yaparsam, açıkçası ben ne oynadığımızı anlamadım tam olarak. İlk 15-20 dakika sürekli rakip sahadaydık ama, kanatlar arası paslaştık falan garip bir oyun oynadık. Duran toptan gelen golden sonra maç çözüldü gibi oldu, ikinci golden sonra dedim fark olacak herhalde çünkü antalyalı oyuncular saçma saçma işler yapmaya başladılar. 3ü atamadan devre arası oldu, sonrasında antalya aynı bizim maça başladığımız gibi oyunu sahamıza yıktı, attıkları garip golden sonra maç tam bir sinir harbine dönüştü benim açımdan. Neyse ki kazasız belasız bitirdik maçı, fark da atabilirdik iyi kontra atak şansları bulduk ama golü bulamadık. Takımda taşlar daha yerine oturmamış, kadroda da eksik çok zaten. Umarım ilerleyen haftalarda daha iyi oynarız.

Sistem açısından dikkatimi çeken nokta duran top organizasyonları oldu, neredeyse tamamını Servet'e ortaladılar maç boyu.

Antalyaspor açısından dikkatimi çeken nokta tabii ki kaleci ömer, skor 2-0 olduktan sonra o klasik zaman geçirmelerini göremedik nedense.. Bir de Antalyaspor takımı birazcık (!) çirkef oynuyor, 80de falan bir pozisyon oldu yerde sakat oyuncumuz vardı antalyalı bir oyuncu topu kapalıya doğru öyle bir attı ki, uyuyan tribünler uyandı resmen. Herkesi çıldırttı.

Oyuncu bazında;

Ufuk, yediği golde hatalı ofsayt var yada yok elini kaldıracağına topu tutsana sen! Genel olarak iyi oynamasına, ısınırken bile hırslı olmasına rağmen öyle golü yiyen adam durmasın kalede... Serkan çıkana kadar vasattı, umarım sakatlığı ciddi değildir. Ali Turan mümkünse gönderilsin, takımda kimse ile anlaşamıyor, pas alışverişi yok, bir faydasını göremedim. Servet'in hatası yoktu hiç, golünü de attı, bir tane daha duran toptan atabilirdi olmadı. Neill, duruşu yeter. Aynı zamanda duran toplardaki görünmez kahraman, çok hareketli, rakip savunmayı karıştırıyor. Hakan Balta, bence iyiydi bugün. İnsua sanki biraz denge sorunu var gibi. Tutarsız oynuyor. Barış çok fazla sert, rakibe acıdım o derece. Mustafa için el freni diyordum, bugünden sonra geri vites diyeceğim, rakibe versek 12-10 oynayasak daha az zararı olur, son 15 dakikadaki performansı yanıltmasın, bir cacık olmaz, düz ve ezbere oynuyor. Cana, bence bugün hayal kırıklığıydı. Emre, ikinci Aydın vakası olacak gibi umarım yanılırım. Misimoviç, Hakan ile uyumlu mu uyumsuz mu çözemedim, sorumluluktan kaçıyor saha içinde. 70'den sonra pili bitti. Pino, hakikaten hızlıymış. Takımın en iyisiydi, çok koştu çok yoruldu. Zorunlu değişiklikler olmasa 90 dk oynamazdı herhalde.

Hakem berbattı, çift taraflı hata yaptı maç boyunca. Bir ara kontrolü tamamen kaybetti, hatalı kararını hatalı başka bir kararla telafi etmeye çalıştı. Bünyamin ne oluyor diye giden tezahüratı gerçekten haketti yani.

Son olarak, I love you Hagi diye bağırmak, oynamasa bile Harry Kewell'ı görmek güzeldi.