Brighton - Exeter benim de banko maçlarım arasında kardeşim. Ancak 1 vereceğim ben.

Carlisle - Tranmere iki takım da gol atma konusunda çok dengesiz. Carlisle bir maç'da 4 gol atmış ondan sonra ki maç'da 1 gol atmış ya da hiç atamamış. Tranmere de aynı o şekilde. Tamamen dengesizler, yine de aklına yattıysa üst oynanabilir.

Milton Kaynes Dons - Yeovil Milton bu maç'da gol yerse ki bu çok zor 7 maç'da 10 gol atıp 3 gol yiyen bir takım üst olur düşüncesindeyim. Yeovil'de 7 maç'da 12 gol yiyip 5 gol atabilmiş. Son 3 maçından 2 yenilgi 1 beraberlikle ayrılan Yeovil'i, evinde yenilgisi olmayan ve puanlarının çoğunu evinde kazanan Milton yener. Yeovil'in gol atabileceğini düşünüyorsan Üst oyna derim. Bu arada aralarındaki son 6 maç'ın 2'si üst bitmiş.

Southampton - Dagenham & Rbridge Bu maç üst olur. Dagenham son 5 maçının sadece birisinde gol atamamış. Southampton'da öyle. İkisi de golcü takım. Bence 6 deplasman maçında 15 gol yiyen bir takıma karşı Southampton kendisi üst yapar zaten.

Swindon - Charlton Üst İki takımında son 6 maçından 5'i üst bitmiş. Golcü ve yiyici takımlar bence de üst biter.

-------------------------

Bu arada Tottenham'a o kadar güvenme derim. İnter'in ne yapıp ne edeceği belli olmuyor. Bana kalırsa 1 - 0 açık oyna. O maç'da normal sonuç beraberlik olur kanımca. Herhangi bir galibiyet sürpriz olur bence.