Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post
sorun kesinlikle harddiskten kaynaklanan bi problem arkadaşlar. eski harddiskimde sürekli bu hatayı veriyordu. sonra hd bozulunca bende yeni bi hd aldım.ondan sonra ne crash dump ne başka bi hata verdi oyun

senin yaptığın sıfırdan kurmaya girer. ya başka harddisk yoksa yada alınacak para yoksa bak mesela benim anakart arızalı olduğundan sata hard disk çalışmıyor soket ucu mu arızalı öyle bişey elektrik fazla gelmiş yanmış o yüzden sadece ide hard disk le çalışıyor onlarda zamanı geçmiş ve artık bulunmayan hard diskler ve tamircide 80 gb bi tane bulmuş son oymuş onu taktıydı bozulrsa makine yeni anakart gerekir yani her neyse tabiki de yeni hard disk takarsan sorun hallolur ama neden takayım? hem takarsak eski hard disk teki onca dosya ne olacak? bi oyun yüzünden yeni hard disk alınır mı?
sen benim yaptığımı yap yada başkası. tamamen kaldırın yeniden kurun üstte belirttiklerimi uygulayın.sorun hallolur.
not: yeni bişey daha buldum taktik ekranına geldiğinde oyundan atmayla alakalı.taktiklerinizde bi sorun olabilir.inceleyin. bende mesela aynı isimde 2 taktik vardı.ikisinide sildim yeniden kurdum taktiği zira ana taktiğimdi.hadi iyi oyunlar.