-
arkadaşlar az önce sigamesin ilgili forumdaki yazılanlara baktım.glen son bombasını patlatmış.forumda olduğum için ağzıma gelen şeyi tabiki söylemicem ama olaya bakış tarzları çok irrite edici ve komik.aynen paylaşıyorum yazdığını glen'nin.
We've hit a brick wall - if anyone can post evidence of this happening on a system that isn't running on very old drivers we can look into it further but if it's only happening on cards that are out of date, there's little we can do.
ne demiş glen amca bakalım.bir babayiğit çıkıpta bu olayın(yani kayma vs.gibi) çok eski driverlarla çalışmayan bir sistem üzerinde olduğunu kanıtlasın diyor o zaman bi daha bakarız diyo.aksi taktirde yapacakları fazla bişey olmadığı cümlesiylede son veriyor.
yuh diyorum başka bişey demiyorum..aynı forumda daha 3-4 günlük laptobuyla oynamadığını ifade eden arkadaşa sen yalancısın demekle aynı şey bu bence.ben artık 3d'den umudumu kestim.madem para verip oyunun bu özelliğinden yararlanamıcaksam..oyunu bir şekilde iade edip paramın iadesini ciddi bir şekilde düşünmeye başladım.bunlar bizi sanırım ahmak falan sanıyolar.
Mesaj Yetkileri