FM'de free başlarsa mükemmel olur..
Cassano gibi adam gelse bile bi takıma bu olaydan sonra ben huzursuz olurum yani geldiği takımda olsam. Psikopattır falan![]()
Alex gidiyorken gelecek isim Cassano olsa mükemmel olur o adam benim hayalim yahu![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Galatasaray'a gelsin, Hagi mi Cassano mu hadi bakalım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kayserimden bekliyorum bu transferikeşke türkiyeye gelsede izlesek
Fm'de free başlayacağını sanmıyorum.Oyunun çıkmasına çok az bir süre kaldı.Şu anda oyunların dvd'lerinin bir kısmı basılmıştır bile.Gelen ilk patch'le serbest başlayacaktır ama![]()
Adam takım derdinde biz FM
Fanatik Gazetesi :
Aslanım Cassono
Fotomaç:
Cassano'dan kartal inişi
Fotospor:
Aykut Kocaman onsuz yapamam dedi
yarın bunları görürsek hiç şaşırmam![]()
Henüz kontratı feshedilmedi. Sampdoria'nın hala Real Madrid'e ödemesi gereken 5 milyon € var ve adamı bedavaya bırakmaları zor görünüyor.
Başkana ve takım arkadaşlarına küfreden adamı niye istiyorsunuz ki?Bu kafadaki adam Türkiye'ye gelse burda bile kovulur.
Bu konuda bir kesinlik yoksa bence serbest bırakmazlar.Satıp para geliri elde edebilecekleri bir oyuncu sonuçta.
So what?
Saike
Antonio Cassano başkandan özür dileyerek takımda kalmak istediğini belirtti.
Antonio Cassano'nun kulüp başkanına saygısızlık yaptığı gerekçesiyle, Sampdoria kulübü tarafından sözleşmesi fesh edilmişti.
Bu konu ile ilgili ANSA'ya konuşan Cassano "Eşime yakın olabilme isteğim medya tarafından yanlış aksettiriliyor. Bu konuya fazla girmek istemiyorum çünkü bu benim ailevi bir meselem. Medyada söylenen haberler taraflı bir biçimde yazılıyor ve beni kötü gösteriyor. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Başkanımızdan özür diledim. Eğer fırsat verilirse takımımda kalmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
İtalyan oyuncunun adı Manchester City, Milan ve Juventus gibi kulüplerle anılmaya başlandı.
Kariyerinin en buyuk hatasini Roma'yi terkederek yapmisti , halbuki Totti onu okadar guzel besliyor oda o genc yasinda okadar guzel goller atiyorduki , neyseki sacma bir Madrid deneyiminden sonra kendini yine Sampdoria'da buldu ve iyide oynuyordu burdada akilli durmamasi gayet sasirtici , bazi futbolcular rahat duramiyorlar , mutluluk zor geliyor hayatlarinda drama olmasi lazim herhalde
Sampdoria kulübünden özrüne cevap gelmemiş.
Herkes gibi FM'de free başlamasını isterim ben de.Bir ara kariyeri yükselişteydi fakat Real Madrid tecrübesinin ardından düşüşe geçti.
Diego Armando Maradona, Napoli'de forma giyen vatandaşı Ezequiel Lavezzi'nin 10 numaralı formayı hak ettiğini belirtti.
Arjantin Milli Takımı ve Napoli'nin efsane futbolcusu Diego Armando Maradona, veliahtını bulmuş gibi gözüküyor.
CalcioNapoli24'e açıklamalarda bulunan Maradona, Napoli'de efsaneleştiği 10 numaralı formayı vatandaşı Ezequiel Lavezzi'nin hak ettiğini belirtti. Vatandaşının 22 numaralı formasını bırakıp 10 numarayı sırtına geçirmesini isteyen efsane yaptığı açıklamada, "Lavezzi çok özel bir oyuncu. Onun yeteneklerine ve kişiliğine güveniyorum. Bu yüzden onun 22 yerine 10 numaralı formayı giymesini istiyorum" dedi.
Ezequiel Lavezzi, 2007 yılında transfer olduğu Napoli formasıyla 100 maça çıktı.
NTVSPOR
Bu da herkese veliaht diyor. Ben de onun veliahtıyım.![]()
Bu kaçıncı veliaht.
Biz onu yıllar önce keşfettik bilgisayar başında.![]()
Veliahtlık da ayağa düştü artık..