Pek tabii Turkiye'de her yer Istanbul degil. Simdiye kadar gittigim her ulkede buyuk sehirlerde insanlar, kucuk sehirlere oranla, daha agresif olmustur.
Ayrica varsayim yapmaniza da gerek yok. Ben butun Turkler soyledir veya boyledir diye bir sey de yazmadim. Agresif mesajlar yuzunden moralini bozmamasini, bu sorunun cok onemli oldugunu ve SI forumlarina yazamamis yuzlerce insanin bu sorun ile karsi karsiya oldugunu yazdim.
Siz "elimde yeterince bilgi olmadigi icin yardim edemiyorum" dediginizde karsinizdaki size firca cekerse ne dusunursunuz? O insana yardimci olmak icinizden gelir mi?
Ben bu sekilde yazanlarin kotu niyetle yazmadigini tahmin edebiliyorum, ama o bilmiyor. Sonucta yazili iletisim kuruyoruz. Yuz mimiklerini goremiyoruz insanlarin. Belki o sozler yuz yuze sarf edilse bir yanlis anlasma olmayacak ama yazili olunca yanlis anlasma olabiliyor. Nasil bir kac gun once buraya onlarin akillarindan geceni buraya yazdim, ayni seyi buradakilerin akillarindan geceni yazarak Glenn'e iletmenin dogru olacagini, duzeltmenin daha cabuk olacagini dusundugum icin yazdim.
Onlarin iyi niyetli oldugunu varsayarak iletisim kurmak her zaman cok daha yararli olacaktir. SI forumlarinda son 7 senelik deneyimim bunu gosteriyor. Ister inanin, ister inanmayin.

Alıntılı Yanıtla