Remzi abi doğru diyorsun. Dediğin gibi yurtdışına gidemessem, ülkemizdede bir beden eğitimi yüksekokuluna giremessem en son ihtimal TFF kalıyor. TFF'den en alt lisanstan başlayarak antrenörlük lisanslarını alabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla TFF'nin tek dezavantajı her lisansta 2 sene bir takım çalıştırıp pişmen lazım. Yani oradan biraz sıkıntılı. Çünkü böyle olursa takım bulma çok zor olabilir. Ama beden eğitim okulundan mezun olunursa bu lisansların üzerinde bir seviyede mezun olunuyor ondan sonra takım bulu kendini geliştire geliştire bir yerlere gelebiliyorsun. Yurtdışını zaten anlatmaya gerek yok. Sınav var ise onu geçersen kriterlerede uyuyorsan gidip 4-5 sene eğitim alıp özgün bir antrenör olabiliyorsun.

Berk hiç vazgeçmeyi düşünmüyorum gerçekten. Bu sene kalmasaydım son senem olacaktı ama işte olmayınca olmuyor. Artık gelecek sene birşeyler olacak. Gene aynı şeyleri söylüyorum ama gideceğim yer belli olsa oranın yaşam şartları için, dili için okul için birşeylere hazırlık yapacamda onuda belirleyemedim. TFF'yede mail attım. Belki geri dönüş yaparlar çok az ihtimal.

Ziya abi işte Türkiye'de yok sanırım Jose Mourinho'nun o 2 kitabıda. Ben bulamadım. D&R de yok, kitapyurdunda yok. Sadece idefix'te futbol ve antrenörlük adlı kitap var sanırım en son ihtimal onu alacağım.

Gene dediğim gibi araştırma evresindeyim işin. Somut birşeyler yapmak için ya erken yada ne yapabileceğimi bilmiyorum.