Originally Posted by
Onurap
Fenerbahçelilerin bu kadar bağrına basçaklarını tahmin etmemiştim..

Zamanında katil diyolardı..
şimdi ortamı germeye gerek yok olaylı maçta sahayı şişe yağmuruna tutan isteyerek koltukları kırıp sahaya atan yani normal atsalar tmm be onada bişey demiyorum koltugu ortadan kırarsan kesici alet olur bu koltukları bu halde sahaya atan gs seyircisinden konusuldugunda da muhtemelen sen bi grup kendini taraftar sanan kişi dersin(bencede öyledir ama koca stad bunları yaparkan sadece 50 civarı kişi o gün gözaltına alındı muhtemelen sabahta salınmıştır bunlar yanlış hangi stadda yapılırsa yapılsın daha caydırıcı önlemler alınmalı) merak ettigim ilk sey bu olaylı mac sence bi grup seyirci yüzünden mi öyle oldu yoksa galatasaray taraftarı yüzünden mi? çünkü bi konuda bi grup seyirci diger olayda fenerbahce taraftarı dersen sana gülüp gecicem o kadar...şimdi diyosun ki fenerliler katil diyodu kaç fenerli diyodun 5 mi 10 mu 100 mü 1000 mi kaçımızdan duydun yada bu sitede sence o derece kendini kaybetmiş fanatiklerden bulunur mu? merak ediyorum cidden
emreyi bagrımıza basmaya gelince her takımdan her takıma oyuncu gidiyo ama sadece fenerbahceye futbolcu geldiginde emre stada gelemez tümer beşiktaş(semt olarak) gelmesin gibi bi sürü tepki kalleşlik suçlamaları falan tamam anlıyorum özel oyunculardı emrede tümerde ikiside zamanında yanlış açıklamalar yaptılar falan ama kimse kimseye bu şekilde eleştiriler yapamaz kaç fenerli rüstüyü saraçoglunda yuhladı kaç fenerli arkasından küfür etti falan servet emre asık tayfur gibi oyuncuları saymıyorum bile 3 sembol olan oyuncudan örnek versem kafi bence...Bu sitede işi nerdeyse holiganlıga götüren taraftar çok çok az ama yinede varsa cezayı yönetim verir heralde tartısma cıkartmak istemiyorum tartısma cıkartacak şeylerde yazmadım zaten sadece insanlara hakaret etmek o kadar kolay olmamalı
cümlerler bozuk zor anlasılır olabilir affola
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly