Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

    18 72.00%
  • Eskişehirspor kazanır

    1 4.00%
  • Berabere biter

    6 24.00%
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Eskişehirspor [11. Hafta]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3,150

    Default

    Bu Ivesa anca bize karşı aslan kesiliyor zaten.

    Maçı izlemedim ama Fenerbahçe güzel bir galibiyet almış. Gol yollarında problemleri yok, ama skordan anlaşıldığı kadarıyla defansın biraz toparlanması gerekiyor. Fenerbahçe hücum gücü yüksek takımlara karşı çok zorlanacaktır.

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Fenerbahçe maç başlar başlamaz bu akşam 3 puanı alacağını gösterdi. 2. dakikada gelen golden sonra ataklarımız devam etti. Ciddi pozisyonlar bulduk. Eskişehir Lugano'nun hatasıyla golü bulmasına rağmen -Lugano oyuncu cezasahasına girmeden önce döndürmemeliydi- ben galibiyetten emindim. Nitekim 2 gol daha bularak ilk yarıyı önde kapattık. Devre arası Lugano ve Sezer'in atılmasından dolayı daha zevksiz bir ikinci yarı izledik. Eğer bu iki oyuncu atılmasaydı daha kaliteli 2. yarı izleyebilirdik. 2. yarıya Bilica büyük bir hatayla başladı fakat Batuhan değerlendiremedi. Fenerbahçe pas yaparak zamanı tüketeyim diye düşünürken Bilica'nın 2. büyük hatası geldi ve maçtan ümidi olmayan Eskişehir'e adeta canlanma fırsatı verdik. Neyse ki bir aksilik yaşanmadı ve 4. golü de bularak maçtan 3 puanla ayrıldık.

    Bugün maçın yıldızı seçebileceğimiz 3-4 oyuncu var. Tabelaya önemli katkısı olan Semih maçın yıldızı seçilebilir. Aynı şekilde skora 2 asist 1 golle büyük katkı yapan Gökhan maçın yıldızı seçilebilir. Hücumda iyi işler yapan Alex seçilebilir. Hatasız oynayan Yobo seçilebilir. Ancak bana göre maçın yıldızı Mehmet'ti. Maçın başından sonuna kadar sahada basmadık yer bırakmadı, gerek defans gerekse hücumda etkiliydi, çok diri gözüktü. Bir topu da direkten döndü. Çok beğendim.

    Emre'nin çok iyi oynadığı bir dönemde sakatlanması büyük şanssızlık oldu. Umarım durumu ciddi değildir.

    Bilica yerine Bekir'de ısrar etmek daha mantıklı olacak gibi.

    Kazım baya etkisizdi. Keşke Kazım değil de oyuna Dia girseydi.

    11 maçta 29 gol güzel ancak artık basit gol yeme sorununa çözüm bulmamız gerekiyor.

    Takımımıza tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •