Fenerbahçe maç başlar başlamaz bu akşam 3 puanı alacağını gösterdi. 2. dakikada gelen golden sonra ataklarımız devam etti. Ciddi pozisyonlar bulduk. Eskişehir Lugano'nun hatasıyla golü bulmasına rağmen -Lugano oyuncu cezasahasına girmeden önce döndürmemeliydi- ben galibiyetten emindim. Nitekim 2 gol daha bularak ilk yarıyı önde kapattık. Devre arası Lugano ve Sezer'in atılmasından dolayı daha zevksiz bir ikinci yarı izledik. Eğer bu iki oyuncu atılmasaydı daha kaliteli 2. yarı izleyebilirdik. 2. yarıya Bilica büyük bir hatayla başladı fakat Batuhan değerlendiremedi. Fenerbahçe pas yaparak zamanı tüketeyim diye düşünürken Bilica'nın 2. büyük hatası geldi ve maçtan ümidi olmayan Eskişehir'e adeta canlanma fırsatı verdik. Neyse ki bir aksilik yaşanmadı ve 4. golü de bularak maçtan 3 puanla ayrıldık.

Bugün maçın yıldızı seçebileceğimiz 3-4 oyuncu var. Tabelaya önemli katkısı olan Semih maçın yıldızı seçilebilir. Aynı şekilde skora 2 asist 1 golle büyük katkı yapan Gökhan maçın yıldızı seçilebilir. Hücumda iyi işler yapan Alex seçilebilir. Hatasız oynayan Yobo seçilebilir. Ancak bana göre maçın yıldızı Mehmet'ti. Maçın başından sonuna kadar sahada basmadık yer bırakmadı, gerek defans gerekse hücumda etkiliydi, çok diri gözüktü. Bir topu da direkten döndü. Çok beğendim.

Emre'nin çok iyi oynadığı bir dönemde sakatlanması büyük şanssızlık oldu. Umarım durumu ciddi değildir.

Bilica yerine Bekir'de ısrar etmek daha mantıklı olacak gibi.

Kazım baya etkisizdi. Keşke Kazım değil de oyuna Dia girseydi.

11 maçta 29 gol güzel ancak artık basit gol yeme sorununa çözüm bulmamız gerekiyor.

Takımımıza tebrikler.