MR'ı çekilen Emre'nin sağ arka adalesinde yırtık tespit edildi. Bu gelişme üzerine Emre'nin en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.NTV Spor
Dia'nın sağa geçmesiyle Topuz Emre'nin yerini doldurabilir.Kaldıki ortada sağ kanattan daha etkili oynuyor.Ama yanında mutlaka Sekçuk olmalı.Bu Cristian'dan A2 topçusu bile olmaz.Ön libero diye alındı, adamın ön liberoyla alakası bile yok.Emre'nin daha uzun süre sakatlandığını düşünmüştüm.2-3 hafta civarıysa nispeten sevindirici.

Lugano direk kırmızı görmüş.Geçen hafta cezalıydı.En az 2 hafta olmayacak.Ki Sezer'e yumruk attığı söyleniyor.Hakemin vereceği rapor doğrultusunda bence en az 3 hafta ceza alır.Bu sefer kesinlikle cezayı hak ediyor.Aldığın milyon dolarların sadece saha içinde değil, saha dışında da hakkını vermelisin, yok öyle fevri davranmak.Yine Bilica'ya kalmış olmakda ayrı bir kaygılandırıyor beni.Ben de Bekir'de ısrar etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Takımımız gün geçtikçe üzerine koyuyor.Ben defansta takım olarak sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum.Premier Lig'de oynamıyoruz.Hangi takım taş gibi savunma yapıyor ligde.Defans zaafiyeti olduğunu düşünenlere belirtmek isterim; 2. gol tamamen bireysel hata.İlk golde Lugano'dan beklenmeyecek şekilde döndürüyor rakibini.Buda kısmen bireysel.11 maçta 14 gol yememiz normal değil ligin en çok gol atan takımı olsak da.Ama şu da göz ardı edilmemeli; Ts-Bjk-Gs-Kayseri-Bursa maçlarını geride bıraktık öyle veya böyle.Ve bu maçlarda toplam 7 gol yedik.Önümüzdeki 7 haftada Antep-Ankaragücü-Antalya deplasmanları için çıkacağız İstanbul dışına.İlk yarıda kalan 7 maçta Anadolu takımlarıyla; bu maçlar kolay maçlar demiyorum.Ama mantıklı ve tarafsız düşünen her futbolseverin de katılacağı gibi kalan maçlarda 7de 7 yapma olasılığı en yüksek olan takımız.Rakiplerimiz kendi aralarında oynayacaklar.

Velhasıl ilk yarıyı lider bitirmemiz hususunda ben gayet umutluyum.Takım ışık veriyor çünkü.