-
Teşekkür ederim Yunus. Düzelttik gibi biraz 
LİG KUPASI 2.TUR vs Wolves
İlk Onbirler

Defansif oyun tercih etmem hiçbir zaman. Rakibimiz de Premier'in güçlü ekibi Wolves olunca kontrollü oyun gibi bir seçeneğim kalmıyor tabii. Tamamiyle atağa yüklenmek amacı ile 4-3-3 taktiği ile çıktım. Her türlü ofansif taktiksel direktifleri uygulamalarını istedim bizimkilerden. Bu taktikle amacım üstün oynamak değildi tabii.
Değişiklikler
Dk 55: Quenton Fortune - Adam Lallana
Dk 55: Morgan Schneiderlin ( hafif sakatlık ) -> Dean Hammond

Beklenen sonuçtu benim için de. Ki yine de iyi oynadık. İstediğim gibi oynadığımızı söyleyebilirim. Müthiş bir üstünlük kurdular diyemeyiz, hatta bizim yakaladığımız pozisyonlar çok daha netti, ccc'ler de bunun kanıtı. Ancak olmayınca olmuyor, net pozisyonları değerlendirmelerini istediğim takım biraz yamuk
Yine de onlarla gurur duyuyorum, istediğim oyunu verebildikleri için.
__________________________________________________ ________________________
SAKATLIK RAPORU
Morgan Schneiderlin maçtan sonra doktor kontrolünden geçti ve 1 ila 2 hafta yeşil sahalara dönemeyeceği raporu verildi.
__________________________________________________ ________________________
npower League 1 4.HAFTA
İlk Onbirler

Değişiklikler:
Dk 75: Quinton Fortune -> King Gyan
Dk 77: Dean Hammond -> Jason Puncheon
Dk 89: Adam Lallana -> Lee Holmes

Ohh bee. Uzun süre sonra gol olduk yağdık. O kadar kaçan golden sonra açılma maçımız olur bu umarım. Bütün maç boyunca üstünlüğümüzü koruduk ve 5 golle de müthiş bir süs yaptık. 5 golün yanına bi' de 3 adamlarını sakatladık ve 1 sarı kartcık gördük, ohh canıma değsin. Umarım böyle devam ederiz.
Asistler:
2- Guly de Prado
1-Darius Vassell, Dean Hammond, Quinton Fortune
JOHNSTONE'S PAİNT TROPHY 1. ROUND
İlk Onbirler

Değişiklikler :
Dk 45: Kelvin Davis -> Bartosz Bialkowski
Dk 45: David Butterfield -> Jose Fonte
Dk 69: Quinton Fortune -> Dean Hammond

Kolay rakibimizi farklı skorla geçtik. Genelde yedek oturan Puncheon bugünkü maçta şans buldu ve kendini iki golle yıldızlaşarak gösterdi. Bundan sonraki maçlarda yedek otursa bile forma şansı tanıyacağım oyunculardan olacak Puncheon 
Asistler:
1- Quinton Fortune, King Gyan, Adam Lallana, Lee Barnard
npower League 1 5.HAFTA
İlk Onbirler

İlk firemizi verdik. Üstün de oynadık ancak çok kaçırdık. Yine vassell herkesi çalımlayıp ceza alanından outa atmayı becerdi. Vallaha düzeltmek lazım bu işi.
Mesaj Yetkileri