Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

4 66.67%
  • Gençlerbirliği kazanır

0 0%
  • Berabere biter

2 33.33%
1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Kayserispor - Gençlerbirliği [11. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Kayserispor - Gençlerbirliği [11. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Shota'lı Kayserispor Gençlerbirliği'ni de yenip,istikrarlı ilerleyişini sürdürür.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kayseri maçı kazanıp maç fazlasıyla lider olacaktır.Gençlerbirliği yeni hocasıyla süpriz arayacaktır ama kayseri çok organize bbir takım ve kendi sahasında rakibe şans tanımayacaktır.

Şota'nın Röportajını Dinledim Zaten Çok Hayranım Dinleyince Biir Kat Daha Sevdim Bu Yıl Tüm Kalbim Kayseri İçin Şota Gerçekten Muhteşem Bir İnsan Her Şeyiyle Bir Gün Beşiktaşımızın Başında Görürürüz İnşallah. Futboluyla Çok Fazla Kalite Getirdi En Az Futbolculuğu Kadar Teknik Adamlığıda Çok Ama Çok Can Yakacak. Forza Şota.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçı alır bu hafta liderliğe otuturuz umarım şota gerçekten çok düzgün bir insan herşeyin en iyisini hakediyor

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Zec mukemmel bir gol atti , oyunda gecen sezon kucuk takimlara aliyordum gucu uc assagi bes yukari dogruymus , kucuk Vaclav Kadlec diyorum ben bu cocuga , boyle devam ederse 2 yila buyuk bir takimda

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçta puan kaybı beklemiyordum Moritz çok amatörce penaltı kaçırdı ama Mehmet Erenin poziyon görülmeye değerdi Cristaino Ronaldo gibi vurdu aynı sağlık olsun bir çok eksiğe reğmen yinede iyi oynadık
    Last edited by deniz.91 : 06.Kasım.2010 at 00:16

Nesil
    2006
    Yer
    11

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, iyi oynayan tarafın Gençlerbirliği olduğunu ve zor bir maçta 1 puan aldıklarını söyledi.

Şota öyle demiyor.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kayseri kadro kalitesi ve oyun sistemi ile ust siralarda tutunamaz. Onumuzdeki haftalarda Kayseri'den dusus bekliyorum, Bursa ve Trabzon'da da dusus olacaktir, bence GS ve BJK yukariya tirmanir ve aradaki fark kapanir ilk yari bitmeden.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kayseri kadro kalitesi ve oyun sistemi ile ust siralarda tutunamaz. Onumuzdeki haftalarda Kayseri'den dusus bekliyorum, Bursa ve Trabzon'da da dusus olacaktir, bence GS ve BJK yukariya tirmanir ve aradaki fark kapanir ilk yari bitmeden.
    öenmli olan takım kaletis değil takım oynu oynamak kayseride bunu şuan ligde en iyi yapan takımlardan biris geçen seneki bursa örneğinde olduğu gibi bireysel yetenekle bir yere kadar

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    öenmli olan takım kaletis değil takım oynu oynamak kayseride bunu şuan ligde en iyi yapan takımlardan biris geçen seneki bursa örneğinde olduğu gibi bireysel yetenekle bir yere kadar
    Gecen sene olanlar 40 senede bir olur. Kayseri'nin kadrosu ve oynadigi futbol uzun bir maratonu kaldiracak bir duzeyde degil, benim gorusum tabii. Bursa gecen sene sampiyon oldu, ama BJK'de huucm oyunculari inanilmaz formsuzdu ve kritik haftalarda ciddi sakatliklar yasadilar, GS ve FB Avrupa'da yorucu maclar oynadilar, Bursa ise hem hakem hem sakatlik hem mac icerisindeki olaylar acisindan inanilmaz sansliydi, tum faktorler kendi lehine idi, son FB-TS macindan bahsetmiyorum bile. Bursa'nin sampiyonluguna laf ettigim falan yok, son hafta lidersen hak etmissindir, ama o faktorler her zaman senden yana olmaz, nitekim Sampiyonlar Liginde de olanlari goruyoruz zaten.

Daha once de soyledim zaten, benim beklentime gore ilk yarinin bitimine kadar Bursa ve Trabzon dusus yasayip puan kaybeder, GS ve BJK farki kapatir, FB de yetisir zaten. Ligin sonunda ise 3 buyuklerden biri sampiyon olur, Bursa ve Trabzon'dan en fazla biri ilk 3'e girer, Kayseri ise ilk 5'te yer alamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gecen sene olanlar 40 senede bir olur. Kayseri'nin kadrosu ve oynadigi futbol uzun bir maratonu kaldiracak bir duzeyde degil, benim gorusum tabii. Bursa gecen sene sampiyon oldu, ama BJK'de huucm oyunculari inanilmaz formsuzdu ve kritik haftalarda ciddi sakatliklar yasadilar, GS ve FB Avrupa'da yorucu maclar oynadilar, Bursa ise hem hakem hem sakatlik hem mac icerisindeki olaylar acisindan inanilmaz sansliydi, tum faktorler kendi lehine idi, son FB-TS macindan bahsetmiyorum bile. Bursa'nin sampiyonluguna laf ettigim falan yok, son hafta lidersen hak etmissindir, ama o faktorler her zaman olmaz....
    Ben bu seneyide geçen seneden pek farklı görmüyorum fener en ciddi rakip olarak görünyor bursa kayseri trabzona tabi şuan için

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben cok farkli goruyorum. Bir defa FB ve GS Avrupa'da yok, ozellikle 2. yarida bunun yarattigi farki gorecegiz. GS ve BJK'nin simdilik geri dusmesindeki faktorler BJK'nin sezonu erken acmasi ve inanilmaz sanssiz sakatliklar.
    Sivok gibi defansin en onemli oyuncusu olan bir oyuncu 6 ay oynayamadi, yine Ferrari, Guti, Aurelio, Quaresma gibi onemli oyuncular haftalarca oynayamadi, son 3-4 haftadir asgari 10 sakat var takimda. GS'de yine Arda, Kewell, Baros gibi belirleyici oyuncular sakatlandi. Bu sakatlar gectikce ve dusus atlatildikca ligi domine edecekler yine bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ben cok farkli goruyorum. Bir defa FB ve GS Avrupa'da yok, ozellikle 2. yarida bunun yarattigi farki gorecegiz. GS ve BJK'nin simdilik geri dusmesindeki faktorler BJK'nin sezonu erken acmasi ve inanilmaz sanssiz sakatliklar.
    Sivok gibi defansin en onemli oyuncusu olan bir oyuncu 6 ay oynayamadi, yine Ferrari, Guti, Aurelio, Quaresma gibi onemli oyuncular haftalarca oynayamadi, son 3-4 haftadir asgari 10 sakat var takimda. GS'de yine Arda, Kewell, Baros gibi belirleyici oyuncular sakatlandi. Bu sakatlar gectikce ve dusus atlatildikca ligi domine edecekler yine bence.
    Bence iyi takım olsalar şuanda götürürlerdi ligi hala anadolu takımlarından iyi kadroları var eksiklere rağmen ama kağıt üzerinde

Mesaj Yetkileri