Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

8 27.59%
  • Galatasaray kazanır

10 34.48%
  • Berabere biter

11 37.93%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 87 sonuç

Konu: Trabzonspor - Galatasaray [11. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kadrolari gordum. GS kesinlikle ustun oynar, Trabzon anca uzaktan sutlarla, duran toplarla ya da Jaja'nin yaraticiligi ve sutlari sayesinde gol atar, normalde GS ustun oynar ve Trabzon'dan kulubeden katki gelmezse rahat alir maci. Engin-Burak-Umut uclusunun hicbir varlik gosteremeyecegini, orta alanda GS'nin ustun olacagini dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kadro güzel.İnsua ve Ufuk hariç,FB derbisine çıkanın aynısı.Galibiyet alırsak bu akşam,tek farklı olacağı kanaatindeyim.Ama beraberliğe yakın maç.Hem son yıllardaki beraberlikler hem de kadrolar itibari ile bu kanıya vardım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ilk yarı 0-0 bitti

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

inanilmaz zevklsiz bir ilk yari oldu , ne seyir zevki nede pozisyon var , insallah 2. yarida kipirdanma olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kadrolari gordum. GS kesinlikle ustun oynar, Trabzon anca uzaktan sutlarla, duran toplarla ya da Jaja'nin yaraticiligi ve sutlari sayesinde gol atar, normalde GS ustun oynar ve Trabzon'dan kulubeden katki gelmezse rahat alir maci. Engin-Burak-Umut uclusunun hicbir varlik gosteremeyecegini, orta alanda GS'nin ustun olacagini dusunuyorum.
    GS kesinlikle üstün mü izlemiyorum maçı ondan soruyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    ilk yarı ortada geçti iki tarafta üstünük sağlayamadı

Arkadas Cana cikti Baris girdi nedir bu Mustafa sevdasi orta sahanin en sert dayanikli ismi cikar mi.Futboldan sogudum su Mustafa yüzünden

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

maç gol atan kazanır maçı...
    Sentugo.

Brovo servet gol Umut

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut varlık gösterdi 2 gol attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Helal olsun Servet.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Geçen sene emre güngüör bu sene servet normal gol yiyp kaybetsek 2. gol gibi içim yanmıcakta böyle olunca üzülüyor insan

Umarim tarihimizin en kötü sezonunu yasayarak Türk Telekom Arenaya gideriz.

Ben biktim artik böyle hakemlerden sadece bu mac icin söylemiyorum Fb macinu izlerken Bursa Bjknin maclarinda da her takim hakemlerden sikayetci.

Rijkaard gitti kendini kurtardi.Arda da devre arasinda gitsin, Cana mustafa sarp gibi biri varken oyundan cikiyorsa gitsin, Kewell Baros Neill umarim onlar da en kisa sürede kendilerini kurtarirlar.

Ben Türk Telekom Arena'da Servet'i Mustafa Sarp'i Baris Özbek'o Serdar Özkan'i Aykut'u görmek istiyorum.

Trabzona tebrikler iyi oynadilar hakettiler..

Mustafa Sarp ve türevleri adamlari izleyip kendi kendime sinir olacagima artik Gs futbol takimi maci izlemeyecegim..

Bundan sonra Su topu takimi Engelsiz Aslanlari ve bayan basketbolunu takip edecegim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı şeyleri sürekli iddaa edip haklı çıkınca herkesle dalga geçmiştin bjk4ever.Şimdi de aynı taktiğin tüm sezon falan süreceğini sanıp aynı şeyleri üstüste yazdın.Trabzon rahat aldı maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk 10 dakika Trabzon baskındı, daha sonra ilk yarının sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik. İkinci yarıda da gole kadar bir orda bir burda tarzı bir maç oldu. Golden sonra da bütün gardımız düştü.

Servet, Ayhan, M.Sarp ve Barış'ın bu takımın oyuncusu olmadıklarını söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Yönetminin sene sonunda bu oyuncuları kesinlikle göndermesi gerekiyor.

Hakeme de değinmeden geçemeyeceğim. Gerçi hakem olduğundan bile şüphe duydum. Elano'ya sadece dokundu diye sarı kart gösteren ve Giray'ın, Pino'nun formasını yırtma derecesinde çekmesine kayıtsız kalan, son adamın 2 metre geride olmasına rağmen ofsayt çalabilen sözde bir hakem vardı sahada.

Allah'a havale etmek lazım böylelerini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynı şeyleri sürekli iddaa edip haklı çıkınca herkesle dalga geçmiştin bjk4ever.Şimdi de aynı taktiğin tüm sezon falan süreceğini sanıp aynı şeyleri üstüste yazdın.Trabzon rahat aldı maçı.
    Maçı izlemediğini söyledikten sonra nasıl oluyor da Trabzon'un rahat aldığını söylüyorsun merak ettim ?

Maci izledinmi bilmiyorum ama Trabzon güle oynaya almadi maci Insua'nin Pino'nun 2 sans pozisyonu gol olsaydi mac su an berabere bitmisti. Servet'in hediyesi olan bi galibiyettir bu demek degil ki Trabzon macda mücadele etmedi kazandilar tebrikler ama cok rahat bi galibiyet kesinlikle degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Maçı izlemediğini söyledikten sonra nasıl oluyor da Trabzon'un rahat aldığını söylüyorsun merak ettim ?
    Rahat aldı lafın gelişiydi arkadaş demiş ya Galatasaray rahat alır diye öyle birşey olmadı zaten.Maçı izlemedim ama 2-0 gayet net skor.Hele arkadaşın iddaasıyla kıyaslayınca.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Tebrikler Trabzonspor ,

2 kotu takimin daha iyi olaniydi bugun Trabzonspor , en azindan atak olarak varlik gosterdiler 2. yari fakat Galatasaray sanki sadece gol yememeye dayali bir taktik ile cikmisti sahaya , Pino haric 10 kisi ile takim savunmasi yaptik ama ataga cikarken 3 kisi ile atak yapiyorduk bu sartlardada gol atma sansin zaten yok

Nitekim golde yine kisisel bir hatadan geldi servet bir defansin yapmamasi gereken en buyuk hatayi yapti kornere yada taca atmasi gereken topu kontrol etmeye calisinca kaptirdi ve Engin'de guzel gord Umut'u

Tek pozisyonumuzuda golden bir kac dakika sonra Pino ile bulduk oda penalti cizgisi uzerinde topu iskalayinca tek golluk pozisyonumuzda kacmis oldu , bugun gol atmamiz mucizelere bagliydi mesela Insua'nin orta yapipda ust direkte patlayan topu gibi anca oyle bir sansla atabilirdik golu

Hagi'nin atak oyuncusu kisitli oldugu icin su taktikle oynattigini dusunmek istiyorum yoksa bu sezon boyle sadece 3 tane atak yapabilicek adamla oyniyarak gecmez

Tekrar tebrikler Trabzonspor , emin adimlarla geliyorum dedigi galibiyet serisini liderlige oturarak percinlemis oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

ah be nasıl bu kadar emin yorum yapabildin ki : ) yorum yaparken iki kez düşünmelisin bence. hakettik, kazandık. hakem çift taraflı hatalar yaptı. sadece onlar değil bizde şikayetçiydik hakemden.
    Last edited by bySilver : 07.Kasım.2010 at 21:54

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Rahat aldı lafın gelişiydi arkadaş demiş ya Galatasaray rahat alır diye öyle birşey olmadı zaten.Maçı izlemedim ama 2-0 gayet net skor.Hele arkadaşın iddaasıyla kıyaslayınca.
    ilk gol de servet tpu kaptırdı gol oldu 2. gol de zaten 90+4 te gelde gs de herkes ilerdeyken

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

maçın hakkı beraberlikti orası kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Tebrikler Trabzonspor ,
    2 kotu takimin daha iyi olaniydi bugun Trabzonspor.
    bence kesinlikle bu cümle maçın özetidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Memo'yu ciddiye almayin, ne dedigini bilmiyor. Ayrica niye hakli cikmadim onu da anlat lutfen. Ben ne dedim orada, o kadrolarla Trabzonspor oyun ve pozisyon ustunlugunu saglayamaz, anca siradisi sekillerle gol atar. Ben 75 dakika en onemli 3 oyuncusundan yoksun moralman cokmus bir GS'ye karsi pozisyona giremeyen, oyun anlaminda ustun olmayan bir Trabzon gordum. Servet'in akil almaz hatasindan anca golu atti Trabzon, ki o golden sonraki 15 dakikada bile GS beraberligi saglayacak 2-3 pozisyona girdi. Duyan da Trabzon firtina gibi esip 3-0 aldi maci zannedecek, 75 dakika ortada giden maci rakibin hatasi sayesinde siradisi sekilde kazandi, dedigimde bal gibi de hakli ciktim, carpitmayi denemeyin isterseniz, komik oluyor.

Zaten izlemedigin maca yorum yapman ayri bir komedi, ama ciddiye almiyorum zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by bySilver View Post
    ah be nasıl bu kadar emin yorum yapabildin ki : ) yorum yaparken iki kez düşünmelisin bence. hakettik, kazandık. hakem çift taraflı hatalar yaptı. sadece siz değil bizde şikayetçiydik hakemden.
    Bence Trabzon hak etmedi. Ilk 5-10 dakikadaki firtina disinda basa bas mac oldu, hatta ilk yari bence kontrol GS'nin elindeydi daha cok. Son dakikalarda da Trabzon'un baskisi veya pozisyonlari yoktu, tamamen sansa tesadufi sekilde golu buldular. Ben Trabzon'u Arda'li Kewell'li Baros'lu GS'ye karsi deplasmanda merak ediyorum, bakalim orda ne yapacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bence Trabzon hak etmedi. Ilk 5-10 dakikadaki firtina disinda basa bas mac oldu, hatta ilk yari bence kontrol GS'nin elindeydi daha cok. Son dakikalarda da Trabzon'un baskisi veya pozisyonlari yoktu, tamamen sansa tesadufi sekilde golu buldular. Ben Trabzon'u Arda'li Kewell'li Baros'lu GS'ye karsi deplasmanda merak ediyorum, bakalim orda ne yapacaklar.
    formda bir yattara'lı, alanzinho' lu karşısında galatasaray' ı bende çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Memo'yu ciddiye almayin, ne dedigini bilmiyor. Ayrica niye hakli cikmadim onu da anlat lutfen. Ben ne dedim orada, o kadrolarla Trabzonspor oyun ve pozisyon ustunlugunu saglayamaz, anca siradisi sekillerle gol atar. Ben 75 dakika en onemli 3 oyuncusundan yoksun moralman cokmus bir GS'ye karsi pozisyona giremeyen, oyun anlaminda ustun olmayan bir Trabzon gordum. Servet'in akil almaz hatasindan anca golu atti Trabzon, ki o golden sonraki 15 dakikada bile GS beraberligi saglayacak 2-3 pozisyona girdi. Duyan da Trabzon firtina gibi esip 3-0 aldi maci zannedecek, 75 dakika ortada giden maci rakibin hatasi sayesinde siradisi sekilde kazandi, dedigimde bal gibi de hakli ciktim, carpitmayi denemeyin isterseniz, komik oluyor.

Zaten izlemedigin maca yorum yapman ayri bir komedi, ama ciddiye almiyorum zaten.
    Maçla ilgili yorum yapmadım ben zaten Bir cümleye takılıp kalıyorsun kaldı ki açıkladım ben onu.Aslında sadece bu olay değil sene başından beri kendi bildiklerini kesin doğruymuş gibi kabul edip yanılınca böyle millet saldırıyosun ciddiye almayın falan gibi.Üstün oynarla maçın ortada olması arasındaki farkı ben mi anlatamadım yoksa kendi dediklerini anlamını mı bilmiyorsun?

"Kadrolari gordum. GS kesinlikle ustun oynar." Böyle alıntılarla mı anlatalım ille derdimizi ? Belki ciddiye alırsın o zaman.

He bu arada ben kimsenin tahminin yanlış çıkmasıyla veya maçtaki Galatasaray'ın oyunuyla dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın.

Servet'in şanssızlığıydı o bana kalırsa. Tabiiki bedeli ağır olan bir hataydı ama top ayağına çarptı, Servet'in amacı topu kontrolü altında auta göndermekti diye düşünüyorum. Ayrıca o golde Ufuk kalesini de terk etmemeliydi, yakın direğe gelip açıyı kapatsa yeterdi, Umut boş kaleye gönderdi topu. Trabzonspor için önemli bir galibiyet daha, 3. derbiyi de kazandı. Galatasaray'lıların ise biraz daha sabretmesi gerektiğini düşünüyorum. Hagi takım başına geleli 3 maç oldu. Ondan önce takım mücadele bile etmiyordu. Şu an oynadıkları futbol eskiye nazaran daha olumlu geliyor bana. Sakatları da düzeldiğinde hücum anlamında daha kreatif bir Galatasaray izleyeceğimize eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Maçla ilgili yorum yapmadım ben zaten Bir cümleye takılıp kalıyorsun kaldı ki açıkladım ben onu.Aslında sadece bu olay değil sene başından beri kendi bildiklerini kesin doğruymuş gibi kabul edip yanılınca böyle millet saldırıyosun ciddiye almayın falan gibi.Üstün oynarla maçın ortada olması arasındaki farkı ben mi anlatamadım yoksa kendi dediklerini anlamını mı bilmiyorsun?

"Kadrolari gordum. GS kesinlikle ustun oynar." Böyle alıntılarla mı anlatalım ille derdimizi ? Belki ciddiye alırsın o zaman.

He bu arada ben kimsenin tahminin yanlış çıkmasıyla veya maçtaki Galatasaray'ın oyunuyla dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın.
    Birader en azindan baskalari gibi mac sonrasi konusmuyoruz, oyle degil mi?
    Soylediklerimin yanlis oldugunu dusunuyorsan, aksini dusunuyorsan icerikli bir sekilde karsilik verirsin, tartisiriz, buna da seviye denir, senin haberin yok sanirim ki benim fikirlerime icerikli cevap verecegine baska turlu cevap veriyorsun. Hani tez, antitez, icerik, fikir, bunlar cok zor seyler degil.....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    maçın hakkı beraberlikti orası kesin.

katılıyorum.. yüzde yüz şansla ilgili servetin ki genellikle hiç riske almazken orda topu bekleyesi geldi adamın..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri