Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Fenerbahçe'nin Rakibi Belli Oluyor

  1. #31

    Default Fenerbahçe'den ilk kura değerlendirmesi

    Fenerbahçe'den ilk kura değerlendirmesi

    Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda, Malta'nın Birkirkara ve Faroe Adaları'nın B36 Torshavn eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, kulüp asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, ''2. ön eleme maçlarından kazasız belasız çıkmayı hedefliyoruz'' dedi.

    İsviçre'nin Nyon kentindeki kura çekiminde yer alan Ekşioğlu, FBTV'de canlı yayınlanan Şampiyonlar Ligi Özel programına telefonla katılarak, değerlendirmelerde bulundu.
    25-26 Temmuz'daki ilk maçı Kadıköy'de oynayacaklarını hatırlatan İlhan Ekşioğlu, ''Bu turdan kazasız belasız çıkıp bir dahaki ön eleme maçına daha rahat gideceğiz. İnşallah bu seneki hedeflerimize ulaşmanın başlangıcı olarak görüyoruz bu maçları. Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun'' diye konuştu.
    Ekşioğlu, 100. yıllarını kutlayacakları yeni sezona büyük önem verdiklerini anlatarak, şöyle devam etti:
    ''Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu sene bizim için çok önemli. Taraftarlarımızı güldürmek ve mutlu etmek için huzurlu bir şekilde yeni bir heyecana başlıyoruz. İnşallah bu heyecanın sonu mutlu biter.'' Kura çekimine güçsüz ekiplerin katıldığını dile getiren Ekşioğlu, ''Türkiye'deki takımlar bir Real Madrid'e, Arsenal'a nasıl bakıyorlarsa, buraya katılanlar da Fenerbahçe'ye öyle bakıyorlar'' ifadesini kullandı.

    UEFA KUPASI FİNALİ ADAYLIĞI
    İlhan Ekşioğlu, UEFA yetkilileriyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 2008-2009 UEFA Kupası final maçı adaylığı konusunda Nyon'da görüşmelerde bulunduklarını da açıkladı.
    Stadın incelemeleri sırasında birlikte çalıştıkları UEFA yetkilileriyle dost olduklarını kaydeden Ekşioğlu, ''Burada da dostlarımızla görüşme ve bilgi alışverişinde bulunma fırsatı yakaladık. UEFA yetkilileri, bu konuda umutvari konuşuyorlar. Biz de umutluyuz'' diye konuştu.

  2. #32
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    ne diyelim rakibi küçümsememek lazım ama bunlar da yenemez bizi be. Takımımızın bu turu rahat geçeceğine inanıyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

  3. #33
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,500

    Default

    Arkadaşlar tur kesin....

  4. #34
    Nesil
    2003
    Yaş
    47
    Mesajlar
    4,569

    Default

    Normalde Fenerbahce'nin bu takimlari gecmesi gerekli.

    Ancak Faroe Adalarina gidilirse her turlu zorluk beklenebilir. Gecen sene Norvec'de futbol oynanan sahayi dusunursek, Faroe Adalarinda cok farkli bir ortam beklememek lazim.

  5. #35

    Default

    valla bence malta takımı çıksın daha kolay olur

  6. #36
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    ilk maç kadiköyde olacakmış

  7. #37

    Thumbs up Fenerbahçe rakibi ....

    Camiamıza Hayırlı Olsun
    23 Haziran 2006 Cuma

    Stat ve tesislerden sorumlu yöneticimiz İlhan Ekşioğlu, kura çekiminin ardından FBTV’ye telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Ekşioğlu, eşleşme hakkındaki sorulara güçlü rakiplerin bulunmadığını, Malta ve Faroe Adaları’ndan gelen iki takımın galibiyle oynayacaklarını açıkladı. Bu maçtan kazasız belasız çıkmanın bu seneki hedeflerimize ulaşmanın bir başlangıcı olarak gördüğünü belirten yöneticimiz; “Tüm maçlar, Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun” dedi.
    Taraftarlarımızı güldürmek ve mutlu etmek için huzurlu bir şekilde Şampiyonlar Ligi’ne başladıklarını belirten yöneticimiz, “Yeni bir heyecana başlıyoruz. İnşallah bu heyecanın sonu mutlu biter. Kuradaki takımlar, bizlere, bizim Arsenal ve Real Madrid’e baktığımız gözle bakıyorlar. Burada, yakın çalışma fırsatını bulduğumuz UEFA’daki dostlarımızla da görüştük ve bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.
    Bu ziyaretlerin kulübümüz ve UEFA arasındaki ilişkilerin sıcak olmasında en büyük etken olduğunu vurgulayan Ekşioğlu; “İnşallah, hayırlı bir kura çekmişizdir ve yolumuza devam ederiz” dedi.

  8. #38
    Nesil
    2006
    Yer
    Saraçoğlu//TelsimdeN
    Yaş
    35
    Mesajlar
    0

    Default

    inş maclarda bi terslik yasanmaz ama ben bu sezon uefa da bişiler yapsak daa ii olur derim cünkü sampionlar ligi acaip zor bi olay

  9. #39
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    zaten herkes bu turu fenerin geçeceğinden emin fener için hazırlık maçı olacak

  10. #40
    Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık
    Yaş
    37
    Mesajlar
    616

    Default

    bu ön eleme garantide 1, ön elemede zor olcak

  11. #41
    Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe
    Yaş
    44
    Mesajlar
    65

    Default

    iki takımdan hangisi çıkarsa çıksın eleyeceğimizi düşünüyorum.önemli olan bundan sonraki tur.

  12. #42
    Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR
    Mesajlar
    321

    Default

    bu tur garanti ama 3. ön elemede çok zorlu ekipler var hadi hayırlısı inşallah gruplara kalır

  13. #43

    Default

    geçen yıl muhteşem kadroyla trabzonun ruma elendini unutmıyalım

  14. #44
    Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,103

    Default

    rakibi küçümsemezlerse,
    bu tur kebaptır fb için...

  15. #45

    Default

    hiç belli olmaz

  16. #46
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Quote Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun
    hiç belli olmaz
    sen elenmesini istiyon herhalde(umarım yanılıyorumdur çünkü artık avrupada puan kazanmamız lazım)
    "YÜCE ATATÜRK"

  17. #47
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Quote Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun
    hiç belli olmaz
    bencede

    top yuvarlak maç 90 dk(bazen 95 de oluyo)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  18. #48

    Default

    ne 95i bazen 106 oluo (son hafta

  19. #49
    Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari
    Mesajlar
    1,443

    Default

    bencede belli olmaz oynanılmadan maç kazanılmıo çok örneği var örneğin TS-Anorthosis GS-Trompso(öle bişeydi) yok alırız kesin yok bilmem ne ayrıca tabiki Türkiye nin puan kazanmasını istiyoz
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •