1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: FM oynayan en büyüğümüz kim?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Gördüğüm kadarıyla aramızda 15 yaşında regenler var..
    Buna göre 18-22 yaş arasını wonderkid desek
    benim gibi 20 nin ortalarında olanlar artık tenacious midfielder olmuş durumdadır heralde.
    30 yaş ve üstünede experienced striker diyebiliriz heralde
    Saptamanda 30 yas ustune exp striker demissin ama ben kendimi hala tenacious midfielder gibi hissediyorum

Premier Manager 97 benim icin ilk menajerlik oyunuydu. O gunden beri fasilali olarak 13 seneyi geride birakmisim.
    Bikilmasi pek mumkun olmayan tarzda bir oyun, cunku futbol bir tutku benim icin.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Saptamanda 30 yas ustune exp striker demissin ama ben kendimi hala tenacious midfielder gibi hissediyorum

Premier Manager 97 benim icin ilk menajerlik oyunuydu. O gunden beri fasilali olarak 13 seneyi geride birakmisim.
    Bikilmasi pek mumkun olmayan tarzda bir oyun, cunku futbol bir tutku benim icin.
    Premier Manager 97 yaaa efsane oyunum benimde.İlk bilgisayarı aldığımda aldığım yer 2 tanede oyun seç sana hediye edeyim demişti. Bi Diablo almıştım bide baktım bööle futbol oyunu arıyorum Pm97 gördüm kapağında futbolcular var hemen aldım geldim eve servis elemanı kurdu bilgisayarı şunuda kurarmısın abi dedim. Kurdu eleman oyunuda ya dedim bu ne böle futbol oyunumu olur ben oynayamıyorum izliyorum dedim. Soora bi 6-7 ay dokunmadım hiç oyuna kabından bile çıkarmadım. Sonra bigün öylesine bi açtım açış o açış dahada kapatmadım

Ama o oyunun çok iyiydi ya yeni başlayanlar için gayette basitti. Stadı yaptırırdın bööle içten gezdirirdi.Özelliklede köşeleri yaptırırdın çabuk bitiyo diye Bilet fiyatı şu kadar olsun hamburger fiyatı şu kadar olsun forma fiyatı bööle olsun. Sonra Ronaldo yu alırdın oynardı 40-50 ye kadar emekli olma olayıda yoktu

Mesaj Yetkileri