arkadaşlar bildiğiniz gibi dün ingiltere ekvator maçı vardı maçı canlı olarak izleyememiştim gece özetinin izlerken spiker sürekli ingilizlerin aleyhine konuştu adamları kötüledi bence dediklerinin çoğu doğruydu ama bu yaptığı yanlıştı sizce???
arkadaşlar bildiğiniz gibi dün ingiltere ekvator maçı vardı maçı canlı olarak izleyememiştim gece özetinin izlerken spiker sürekli ingilizlerin aleyhine konuştu adamları kötüledi bence dediklerinin çoğu doğruydu ama bu yaptığı yanlıştı sizce???
neresi yanlıstı ekvador ingiltere karsısında barca gibi oynadı bence tamamı doru ekvador almalıydı
adam gibi oynasa böle olmazdı Brezilya-Japonya maçınıda izlediysen ordada Brezilya ya çok eleşetiri yapıodu olur böle şeyler
bence cok guzel annattı macı!
ya adamlar daha ii performans sergileseydiler o zaman
ya gece özetini verdiklerinde başka bi adam anlattı ben ondan bahsediyom..yaşlı bi adam varya o...
Ümit Aktan
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
heh o işte demediğini bırakmayanama bence doğru sölüyo bunu yapması yanlış ama...
bencede güzel anlattı![]()