1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Futbol Turnuvası

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Thumbs up Futbol Turnuvası

Site yönetimi ve okuyucularına;
    Bu alanda herhangi bir yazı yada yazacak alan bulamadığımdan buraya yeni konu açmaya karar verdim.Teklifim Fm oynayanlar arasında gerçek (oyun değil) bir futbol turnuvası yapmak. Eğer uygun görülürse bende GK oynarım.İsteyen olursa buraya mesaj atabilir tabi aynı şehirden olmalı ben İzmir'de oturuyorum. İşte ilk isim(ben)
    İsim Mevki İl
    1-Mehmet GK İzmir
    bu şekilde isteyen olursa pc başından sıkılıp spor yapmış oluruz.ilgilenen mesaj atan herkese iyi günler dilerim.Ve İYİ OYUNLAR!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İstanbul'da yeterli sayıda üye olduğundan halı saha maçı rahatlıkla yapabiliyorlar, biz İzmir'de o kadar kalabalık değiliz. Gerçek futbol oynayamasak da oturup konuşmak, tanışmak adına bir buluşmamız olacak, sanmıyorum ama yeterli sayı olursa ilerleyen bir tarihte neden olmasın.

İzmir buluşması için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=88703
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    Site yönetimi ve okuyucularına;
    Bu alanda herhangi bir yazı yada yazacak alan bulamadığımdan buraya yeni konu açmaya karar verdim.Teklifim Fm oynayanlar arasında gerçek (oyun değil) bir futbol turnuvası yapmak. Eğer uygun görülürse bende GK oynarım.İsteyen olursa buraya mesaj atabilir tabi aynı şehirden olmalı ben İzmir'de oturuyorum. İşte ilk isim(ben)
    İsim Mevki İl
    1-Mehmet GK İzmir
    bu şekilde isteyen olursa pc başından sıkılıp spor yapmış oluruz.ilgilenen mesaj atan herkese iyi günler dilerim.Ve İYİ OYUNLAR!
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İstanbul'da yeterli sayıda üye olduğundan halı saha maçı rahatlıkla yapabiliyorlar, biz İzmir'de o kadar kalabalık değiliz. Gerçek futbol oynayamasak da oturup konuşmak, tanışmak adına bir buluşmamız olacak, sanmıyorum ama yeterli sayı olursa ilerleyen bir tarihte neden olmasın.

İzmir buluşması için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=88703
    evet arkadaşlar belirttiğim gibi bir maç planlaması yapmak isterim.uygun görülürse herkesin müsait olacağı bir gün(cts-pzr) bu siteden ark. la bir maç yapmak isterim. öyle iyi bir oyuncu falan da değilim belki de berbatım ama futbol her yaştan herkesin sevdiği bir spor bir arkadaş ta dalga geçmiş diğer bir yerde çok mu iyi oynar tarzından belki de kötü oynarım ama oyun önemli değil önemli olan maç yapmak benim için. çok kötü bir şey de istemiyorum.

izmirin bir çok konuda geri kaldığını maalesef biliyorum istanbuldan hiç taşınmasaydık diye düşünürüm bazen. belirtilen yere de yazdım az önce buraya da tekrar yazarak konunun tekrar gündeme gelmesini isterim.olmazsa da canınız sağolsun ne diyim

hadi iyi oyunlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç yapabilecek sayıya ulaşılırsa neden olmasın, yaparız. Ben normal bir buluşma yapmak için bile, admin paneline girip bulunduğu yer İzmir olanları aratıp, binler üye arasından aktif olanlara mesajlar atıyorum, en fazla geçtiğimiz yaz kalabalıktık ki o kalabalaık bile maç yapmaya yetecek kadar yoktu.

Umarım ulaşılır belirli bir sayıya da yaparız maçı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri