1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Crash Dump Hataları

Hybrid View

BHARISH Misafir

Şimdi arkadaşlar size birşey anlatayım bu konuyla ilgili. İnanırsınız inanmazsınız bu size kalmış.

Ben Football Manager oyununu en az 30 lig açarak oynarım. Elimde de olmayan grafik eklentisi yoktur. 100.000den fazla Face, dünyadaki en ücra takımların logoları ve stad resimleri vs...Ayrıca oyunu açarken dll dosyalarıyla dünyanın tüm ülkelerinin 1.lig takımlarının tüm oyuncularını aktif ederim.

Geçen sene FM 10 oynarken bu elimdeki face dosyalarına yeni bir paket ekledim.(River Plate'nin face pack'i) Elimde zaten bu takımın face dosyası vardı ve bunu aradaki eksikler tamamlansın diye yüklemiştim.Ve bu yüklemenin ardından hiç Crash Dump hatası almayan ben ,oyunda maça giremez oldum.

Bir süre nedenini araştırdıktan sonra, en son yaptığım değişiklik bu yamayı indirmek olduğu için yamadan bi huysuzlandım
    Elimde zaten olan resimlerle yeni indirdiğim resimleri ve config dosyalarını birleştirdikten sonra tekrar hata almamaya başladım. daha sonra aynı resimleri tekrar eskisi gibi eklediğimde oyun tekrar Crash Dump vermeye başladı.
    İçinizde hiç bir yama eklentisi olmadan Crash hatası alan var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

benim almışlığım var yamasız Crash Dumps
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri