BURSASPORUM ..............
BURSASPORUM ..............
ölümüne cimbomluyuz
Az Ama ÖzÜz İlklerİn Takimiyiz Tek NamalÜp Şampİyon KlÜb Fenerİ Tarİhİnde En Çok Yenen KlÜp Armasinda Ay Yildiz Olan Tek Klup(tff Tarafindan ArmaĞan EdİlmİŞtİr Mİllİ Takimin 11 KİŞİsİ BeŞİktaŞtan ÇiktiĞi İÇİn
Balkanlar SavaŞinda Çok Sporcu KaybettİĞİ İÇİn Renklerİ Kirmizi Beyazdan Sİyah Beyaz OlmuŞtur En BÜyÜk BeŞİktaŞli AtatÜrktÜr Annesİnİ BeŞİktaŞin Akaretler Bİnasina Emanet EtmİŞtİr
Arti Çok Yakin ArkadaŞi Ve Sİlah ArkadaŞi BeŞİktaŞin Kurucularindandir
ahanda yine görüldüki anketlerde gs taraftarı daha fazla
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
diğerleri hakkında yorum yapmıyorum ama sen de birşeyi idda ederken araştır istersen. Türkiye'de armasında Ay Yıldız olan tek takım BJK değildir....Originally Posted by Hustler
BİZ KARŞIYAKALIYIZ
Ay Yıldızı gururla armamızda taşırız...
"YÜCE ATATÜRK"
<<<< BURSASPOR >>>>
----------- % 100 Bursa --------------
Bence Ankete BURSASPOR eklenmesi gerekirdi.
ant yazsaydın değişirdi ama cimbombom benim için ve tüm gsliler için ayrıdır dimi ya
çaykurrize seçeneği olsa seçerdim ama şimdi gs ye verdim
Milyonlarca Taraftarın Yanyana...
Bağırıyorlar Hep Beraber Kolkola...
Adınla, Takımınla, Taraftarınla....
EN BÜYÜK SENSİN CİMBOMBOM!
Çocuklar İnanınİnanın Çocuklar Şampiyon Şanlı GALATASARAY
Fenerbahçe
CİM-BOM-BOM
fenerbahÇem Tabİkİ...
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
"Lakin; Her daim galip gelme halimiz asil Beşiktaşlı duruşumuzda gizlidir"
Tabiki ____________BURSASPOR
BURAYA KALPLER KONULDU... TEXAS TSC ŞOV... (Yukarıdaki resmin videosu)![]()
http://www.youtube.com/watch?v=iRfDl...arch=bursaspor
İşte taraftardan bir şov daha... T-Shirtler havada!!! (Şampiyonsun) tıkla bilgisayarına indirmeden izle...
http://www.youtube.com/watch?v=Fxn1DTILXWw&search=bursaspor
OLEY _ OLEY BURSASPOR BURSASPOR OLEY
zaten bursalı olduğunu belirtti bidaha niye mesaj atıyosunki
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
sorryama daha önceki yazılara baktım bir kaç arkadaş bir kaç kez mesaj yollamışlar. Ama önemli olan sonuçta anket. Buradaki yorum ve yazılar sadece bir ektir diye düşündüm.
son durum galatasaray önde holllllllllllllleeeeeeeeeeeyyyyyyy demeye gerek yok bunu bekliyordum :P
onlara tff hediye etmedi kendileri koydu bize tff nin hediyesiOriginally Posted by sekopej
valla ben kime tff hediye etmiş kim kendi koymuş bilmiyorum. fakat Karşıyakamızın armasında bulunan Ay Yıldız Kurtuluş Savaşında verdiği mücadeleden ötürü kulübümüzün bir nevi onurlandırılmasıdır. yani o Ay Yıldızı Türkiye Cumhuriyeti Devleti vermiştir Karşıyaka'ya....
(benim bildiğim bjk ksk sadece ikisine savaştaki yardımlarından ötürü verilmiş diğerlerini bilmiyorum)
"YÜCE ATATÜRK"
Madem Galatasaraylı doğdum
Öyleyse Galatasaraylı ölücem
Ölüm döşeğinde son sözümü söyliycem:
CimBom Canım Feda Sana
Sonuna Kadar Galatasaray
Forza Galatasaray
Galatasaraylılar Türkiyede, Dünyada oLdugu gibi burdada çoğunlukta başka söze gerek yok.
bİzde Sapina Kadar Fenerlİyİz
sen her nekadar sapına kadar fenerli olsanda turksportal da çoğunluk galatasaraylı
beşikatş sen bizim herşeyimizsin arkadaşlar darılmaca gücenmece olmasın ama herkes beşikataş ı tutamaz sadece özel insanlar tutar
So what?
Saike
Beşiktaşkı değişilmez ki!!!
Bu kadar oy atıldığına göre bi oy atanları görmek isteriz
Adminlerimizden bi rica kim kime oy atmış görme yetkiniz sa,nırım var onları paylaşırsanız sevinirim![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tabii ki de Galatasaray.