Bize 40.000 kapasite stad yapsınlar onu da doldururuz. Şu stad yapılsın artık. 20.000 kişiyle zaten ortalığı cehenneme çeviriyoruz. 40.000 kişilik tribünleri sahaya yakın stadta; hangi kalp dayanır o sahada maç etmeye. 1 veya 2 sene içinde stadın kapasitesini yüksek bir ihtimalle artıracaklar. Çünkü 20.000 kişilik stad bize yetmiyor. Bu sene yine bütün kombineler satılacak. Türkiye'de hiçbir takımda olmayan modern Özlüce Tesisleri de Aralık / 2006 da bitiyor. Sıra stadıon kapasite artırımına geldi.
<<<BURSASPOR>>>
----------%100 BURSA----------
Resimlere Devam...
resim 1
resim 2
resim 3
resim 4
resim 5
Edit: Resim boyutlari forum duzenini bozdugu nedeniyle link haline degistirilmistir.
<<<BURSASPOR>>>
----------%100 BURSA----------
Bursaspor Haberler...

Çetiner: Burda çok mutluyum!
Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, "Geçtiğimiz sezonda yaşadığımız mutlulukları önümüzdeki sezonda da yaşatmak için elimizden ne geliyorsa, ne fedakarlık gerekiyorsa hepsini yapacağız" dedi.
Bursaspor Teknik Direktörü Çetiner, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan ilk antrenman öncesi yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"Bursaspor takımı geçen sene şampiyon olarak Süper Lig'e çıktı. 2006-2007 sezonu tüm Bursa'ya ve Bursasporumuza hayırlı ve uğurlu olsun. Geçtiğimiz yılki kadromuzdan bazı arkadaşlarımızla profesyonellik gereği yollarımızı ayırdık. Bu oyuncuların yerlerine de bazı yeni arkadaşlar transfer ettik. Bu oyuncuların hepsinin amacı Bursaspor'a hizmet etmek ve bu takımı iyi yerlere getirmektir, bunun için buradalar. Bursaspor'un bu sezonki hedefi bulunduğu Süper Lig'de iyi bir konumda bulunmak. Şehrini, seyircisini, basınını ve sporcuların kendini iyi hissedeceği bir yerde olmak. Bunu başarabilirsek kendimizi çok iyi hissedeceğiz. Tüm Bursa'ya ve Bursaspor'u sevenlere hayırlı ve uğurlu olsun. İnsanlar şunu unutmasınlar ki. geçtiğimiz sezondaki mutlulukları bu sezonda da yaşatmak için elimizden ne geliyorsa, ne fedakarlık gerekiyorsa hepsini yapacağız."
Transferlerle ilgili açıklamalarda da bulunan Çetiner, şöyle devam etti: "Tüm sporcular futbolculuk yaşı olgun çağa gelmiş arkadaşlar, lig tecrübesi olan arkadaşlar. Futbolculuk kimlikleri kadar, insanlık kimliklerinin de ön planda olduğunu düşünüyoruz. Onlar da Bursa'nın çok coşkulu bir şehir olduğunu ve görevlerinin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Kendileriyle çok erken olmasına rağmen, ikili ilişkilerimizde bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Zaten çoğu daha önce bizim talebeliğimizi yapmış oyuncular. Yabancı oyuncu konusunda da hata yapmamak adına çok acele etmeyeceğiz. İki yabancı oyuncumuz şu anda aramızda. Sayısından çok, takımımıza faydası olan oyuncuları almak istiyoruz. Ben kendimi burada iyi hissediyorum. Çünkü Bursa şehrini hakikaten sevdim. Burada ikinci yıl tekrar insanların beni arzu etmeleri hoşuma gitti, mesleki gururumu okşadı. Burda çok mutluyum."
(Superspor.com)
Özlüce heyecanlandırdı
HAYIRLI OLSUN
Başkan Levent Kızıl 2006-2007 sezonunun tüm camiaya hayırlı olmasını diledi. Kızıl transferi büyük ölçüde tamamladıklarını belirterek, `Yönetim Kurulumuz geçtiğimiz yılki yönetim kurulu kadar, hatta daha paylaşımcı bir şekilde, seçildikten sonra çalışmalarını sürdürdü. Ben her zaman söylüyorum, Allah bizi futbolculara, futbolcuları da bize mahçup etmesin. Şimdi söz Raşit Hoca ve futbolcularda` dedi.
MORAL BULSUNLAR
Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri`nin son durumuna Teknik Direktör Raşit Çetiner ile birlikte bakmaya gittiğini söyleyen Kızıl, `Yapılan çalışmaları görünce, Bursalı ve Bursasporlu olarak çok heyecanlandım. Tesisin yapılmasında büyük emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin`e teşekkür ediyoruz. Bursalılar da gidip Özlüce Tesisleri`ni gezip biraz moral bulsunlar` diye konuştu.
Kaynak: Olay (so)
Basın açıklaması: Ö.Çatkıç & S.Kaloğlu
Tecrübeli file bekçilerimizde Ömer Çatkıç ile Sinan Kaloğlu sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.
Ömer Çatkıç, "Futbolcu için son derece sağlıklı ve çok güzel bir ortam. Gördüğüm kadarıyla arkadaşların hepsi çok istekli. Biz de bu camiaya yeni katıldık. Amacımız Bursaspor`a en iyi şekilde hizmet etmek. İlk geldiğim günden beri kenetlenmiş bir şehir var. İnşallah onların beklentilerine cevap veririz ve Bursaspor`u Süper Lig`de layık olduğu yere taşırız" dedi. Çatkıç`a basın mensuplarının "Süper Lig`deki diğer takımları iyi ya da kötü tanıyorsun. Bu takım bu kadroyla sence Süper Lig`de nasıl bir başarı yakalar, kadro yeterli mi sence?" sorusuna, başarılı file bekçisi şu cevabı verdi: "İnanın bana futbolda yıldız futbolcu, yıldız olmayan futbolcu gibi bir kavram yok. Sahada ruhunu koyan, iyi mücadele eden takımlar başarılı oluyor. Mesela geçen sezon Gençlerbirliği`ne baktığınız zaman o kadar çok yıldız futbolcu yoktu. Ama gerçekten futbolcular sahaya yüreklerini koydular. Burada da durum aynı. Takımlar arasında çok fark yok. Kim daha çok istiyorsa, kim daha çok inanıyorsa, o takım maçı kazanıyor."
Sinan Kaloğlu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Açıkçası yeni sezon hazırlıklarına yeni başlamamıza rağmen geldiğimiz günden bu yana hiç bir zorluk çekmedik. Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Hocamız benim milli takımdan da hocam zaten. Bursaspor`a gelmekten dolayı çok mutluyum. İnşallah Bursaspor taraftarına, camiaya ve sevdiklerime gururlanacak bir oyun sergilerim. Bugüne kadar burada biz hep Bursaspor`a rakip olarak mücadele verdik. Onu hissettik, gördük. Burası rakip takımlar için adeta cehennem. Biz bunun dezavantajını daha önce burda yaşadık. İnşallah bundan sonra o gücü arkamızda hissederek daha kuvvetli olarak sahaya çıkacağız. Çok sabırsızlanıyorum." Kadrodaki takım arkadaşlarının çoğunu iyi tanıdığını hatırlatan Sinan, "Gerçekten iyi bir kadromuz var. Şu anda 2. Lig`den yeni Süper Lig`e çıktık. Bana göre yukarıları zorlayacak bir takımız. Takım ve taraftarımızın ruhunu sahaya iyi yansıtırsak başarılı oluruz. Kayserispor ve Gençlerbirliği gibi bir sürpriz yapabiliriz. Tek temennim kamp döneminde sakatlık olmaması" dedi.
Kaynak: DHA