Pino abanmadı ve golü attıDk 75 2-1 oldu asist Elano.
Pino abanmadı ve golü attıDk 75 2-1 oldu asist Elano.
pino bu sefer attı.
pino iyi oyuncu çıktı![]()
Sentugo.
Emre Çolak iyi vurdu az önce.
Sentugo.
2 Dakka olmadı Memo gitti bari Elano çıkmasaydı![]()
oooo pino çok mükemmel bir gol attı, Emre çolak iyi orta
Sentugo.
Of Of Of Pino harika vurdu 3 oldu.
hobaa gole bakk![]()
Belki bir kaçınız saçmalama diyeceksinizde bence Pino Baroş'dan daha çok katkı sağlar Ts maçı hariç oynanan son maçta 4 golü var Fenerbahçe maçında ise Baroş bu kadar zorlayamazdı.
Pino 2 gol 1 direk , baskada oyniyan yok zaten , birazda Emre Colak girdiginden beri ugrasiyor cocuk
Şu skor bizim için başarıdır , as kadromuzdan oynayan oyuncu neredeyse yoktu.Genç horozigolarımın yüreğine sağlık .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İki takım da pek umursamadı maçı.Oynayalım da bitsin havasındaydılar sanki.Güzel bir oyunla güzel gollerle aldık maçı.Tebrik ediyorum Aslanlarımızı.
Lan pinoooooooooo .. afferim ulan![]()
Hala aynı tas aynı hamam.Geçen sene dedik;Barış-Ayhan-Sarp'la bu iş yürümez diye,orta sahada hala aynı adamlar.Sağ bek alternatifsiz dedik;Sabri orada olmadı mı,dağılıyor orası.Forvet alınmadı,yine Keita'da olduğu gibi Pino'dan da santrafor yapıldı,bu sefer tuttu.Yine de hala gerçek anlamda yedek bir santrafor yok.
Tek doğru transfer Pino.En çok eleştirilen olmuştu ama maliyeti ile olsun,hızı ve sert şutları ile olsun,disiplini ve sevecenliği ile olsun harika bir futbolcu.Yapılan tek iyi iş.Bu sezon da bu şekilde bitmiştir.Denizlispor karşısında dahi -Denizlispor'u küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın- bu şekilde oynuyorsan,lig senin için çoktan biter,kupaya da ufak bir umut bağlarsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Galatasaray'ın oyunu hiç umut verici değil . Denizlispor'un yedek takımını zar zor yendiler .
Öyle diyorsunda arkadaşım Baros , Arda ve Neill dışında bugün 11'deki oyunculara fark yaratabilecek oyuncu var mı saydıklarından ?
misimovic fark yaratabilecek oyuncu değilse tartışmaya gerek yok zaten
Şimdiye kadar ki performanslara bakarak söyledim fark yaratanları zaten .
Çıkan kadro Hagi'nin çıkarabileceği en iyi kadroydu, Denizli bile yedekleriyle oynarken Galatasaray'ın 2. ligdeki bir takıma karşı as kadro çıkması(hele ki telafi edilebilir bir maçta) bence yanlıştı, bu şekilde bile zar zor kazanmaları da Galatasaray'ın durumunu açıklıyor bence.
Şimdi 10 Olmadı mı Yahu Tühh Tühhh.
Galatasarayın Ağlayanı Yok Yahu Amatör Takıma 10 Atamıyor Ayıptır Günahtır![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Pino'nun nesini beğeniyorsunuz yahu. Tamam güzel goller attı, iyi mücadele ediyor eyvalah, ama şahane transfer falan diyenleri anlayamıyorum. Pino acayip kafasız bir futbolcu. O kadar mental hata yapıyor ki. Ve çok bencil. Futbolu iyi bilse şu an Galatasaray'da oynamazdı..
Pino cok guzel bi gol atmıs![]()
Elano da bir pozisyonda pino'ya %100lük gol pozisyonuna sokacak pası vermeyip şut çekti . elano da mı kafasız ? pino sadece fazla bencil .. ilk zamanki bencilliğine göre de giderek azalmış durumda .. ayrıca pino tipindeki oyuncunun bencillik yapıp sorumluluk alması lazım bazı yerlerde de .