Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 75.00%
  • Denizlispor kazanır

4 20.00%
  • Berabere biter

1 5.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 68 arası toplam 68 sonuç

Konu: Galatasaray - Denizlispor [ZTK A Grubu Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçtaydım. Gözüme çarpan ilk şey tribünlerdeki uyumsuzluk. Herkes kendi kafasında takılıyor. Kapalı üst baya bi doluydu, ona rağmen sadece ortadaki grup bağırdı, Yeni Açık'ta da o şekilde çok küçük bir bölüm bağırdı. Eski Açık, her zamanki gibi hiç susmadık.

Maça gelince, Pino günün kahramanıydı. 3. gol zaten tam jeneriklik gol herşeyiyle. Emre Çolak'ın asisti ile olsun, Pino'nun vuruş tekniği ile herşeyiyle olağanüstü bir gol. Emre Çolak da bugün iyilerdendi. Sabri'yi beğendim. Çalımlar attı, adamlar geçti, ortalar açtı Defansif olarak da Cana herhalde en iyi oyuncumuzdu.

Kewell artık bitmiş. Ayağı gitmiyor. Koşamıyor. Birşeyler yapmak istiyor ama fiziksel olarak çok çok zayıf olduğu için onu da yapamıyor. İlk geldiği zamanki gibi topu atıp geçemiyor. Bugün de birkaç defa denedi onu ama hiçbirinde yapamadı. Genel olarak çok zevkli bir maç olduğu söylenemez ama benim için Ali Sami Yen'de izlediğim ilk maç olarak anılarımda özel yerini aldı. En azından galibiyetle bitmesi hoş oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Kupa maçlarında genelde büyük takımlar yedek oyuncularla çıkar küçük takımlar ise as oyuncularla alabileceği en iyi sonucu almaya çalışırdı bugün tam tersi oldu Galatasaray maçı ciddiye alan taraftı Denizlispor ise oyuncularını dinlendirmeyi tercih etti tabi bunda 2 takımın içinde bulunduğu durumlar etkili oldu. Pino'nun son golüne gelirsek gerçekten jeneriklik bir gol olmuş bu adamda birşeyler var mental olarak kendini geliştirirse harika bi oyuncu olabilir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Kewell artık bitmiş. Ayağı gitmiyor. Koşamıyor. Birşeyler yapmak istiyor ama fiziksel olarak çok çok zayıf olduğu için onu da yapamıyor. İlk geldiği zamanki gibi topu atıp geçemiyor. Bugün de birkaç defa denedi onu ama hiçbirinde yapamadı. Genel olarak çok zevkli bir maç olduğu söylenemez ama benim için Ali Sami Yen'de izlediğim ilk maç olarak anılarımda özel yerini aldı. En azından galibiyetle bitmesi hoş oldu.
    Kewell'ın bitmiş olduğunu düşünümüyorum. Ben de dün maçı izledim.. Adam daha yeni uzun bir sakatlıktan çıktı.. Kondisyonunu üst seviyelere çektiğinde çok da başarılı.. O maçta gol de atabilirdi çok rahat bir şekilde..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bunu demek Galatasaray efsanelerine kadar giden bir hakarettir bence.Hagi'ye,Hakan Şükür'e,Taffarel'e.Onlar bilmiyorlar mıydı futbolu ?

Olsa olsa bunu göremeyendir.
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Elano da bir pozisyonda pino'ya %100lük gol pozisyonuna sokacak pası vermeyip şut çekti . elano da mı kafasız ? pino sadece fazla bencil .. ilk zamanki bencilliğine göre de giderek azalmış durumda .. ayrıca pino tipindeki oyuncunun bencillik yapıp sorumluluk alması lazım bazı yerlerde de .
    Pası vermeyip şut atma olayını çok kez yapıyor, hadi onları geçiyorum. Çok ama çok çok basit pas hataları yapıyor, çok boş yerleri göremiyor, saçma sapan gereksiz şeyler deniyor. Yetenekli ama kesinlikle mantalite sıfır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mentalite kazanılabilir ancak yetenek kazanılamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Galatasaray...Zorda olsa kazandılar. Bu arada Denizlispor'un neden yedeklerle çıktığına anlam veremedim doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Mentalite kazanılabilir ancak yetenek kazanılamaz.
    İnşallah Galatasaray'da mentalite kazanabilir(kimde nerede ne var ki o kazansın da, neyse)
    (:

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Tebrikler Galatasaray...Zorda olsa kazandılar. Bu arada Denizlispor'un neden yedeklerle çıktığına anlam veremedim doğrusu.
    Bank Asyadaki maci düsünerek yedek kadroyla cikilmis

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri