Lige galibiyetle başladığımız için çok mutluyuz.İyi oynayıp kazanmayı bildik.
Maç sonu basın toplantısı
Muhabir : 3 gol atıp 3 puan aldınız.Sizce ligi zirvede bitirecek takım olabilecek misiniz ?
Recep İyigün : Lige galibiyetle başladığımız için çok mutluyuz.Elbette lider olarak tamamlayabileceğimizi düşünüyorum.Çok kaliteli bir kadroya sahibiz.
Muhabir : Recep Yıldız'ın sakatlığı takımı nasıl etkileyecektir ?
Recep İyigün : Elbette ki defansımız için çok önemli birisi fakat yerini doldurabilecek isimlere sahibiz.
Basın toplantısı
Recep İyigün : Arkadaşlar bu akşam soru almayacağım.
1-0 geriye düştüğümüz maçı kazanmayı bildik.İyi oynayıp üstümüze düşen görevi layıkıyla yaptık.2 maçımızı da kazanarak lige çok iyi başladığımızı düşünüyorum.Umarım gidişatımız bozulmaz.İyi akşamlar dilerim.
Basın toplantısı
Muhabir : İlk puan kaybınızı yaptınız.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Recep İyigün : Çok güçlü bir ekibe karşı oynadık.Yakaladığımız fırsatları gole çevirebilseydik 3 puanla ayrılmış olurduk fakat olmadı.Önümüzdeki maçlara bakacağız.
Muhabir : Çok sert bir müsabakaydı.Oyuncularınıza özel olarak mı sert oynamalarını söylediniz ?
Recep İyigün : Evet , gerçekten çok sert bir müsabaka oldu.İki taraf da agresif futbol oynadı.Benim özel bir talimatım yoktu fakat oyuncular üzerindeki baskı agresif oynamalarına neden oldu.