Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Baros'tan bir kötü haber daha

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben sağlık ekibinde suç bulmuyorum. Sakatlıklarn çok büyük bir çoğunluğu darbeye bağlı sakatlık ve oyuncunun kendinden dolayı oluyor. Uğurada öyle oldu mesela. Sağlık ekibinin bir suçu yok. O maça izin veren federasyon uğunun futbol hayatını bitirdi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın transfer politikasından dolayı bu durum. Sakat oyuncuları transfer ederek risk alıyorlar, Baroş ve Kewell Galatasaray'a çok şey kattı, bu adamlar sakatlıklar yaşamasa Türkiye'nin yakınından geçmezlerdi. Ama eksi yanı da bu sakatlıklar.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Galatasaray'ın transfer politikasından dolayı bu durum. Sakat oyuncuları transfer ederek risk alıyorlar, Baroş ve Kewell Galatasaray'a çok şey kattı, bu adamlar sakatlıklar yaşamasa Türkiye'nin yakınından geçmezlerdi. Ama eksi yanı da bu sakatlıklar.
    Kewell'i transfer etmeden önce Roma da istiyordu o Gs'yi secti.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Ben çok da katılmıyorum.İğneyi önce kendimine batırmalı futbolcular.Biz de bu çerçeve içinde önce futbolcuyu eleştirmeli,sonra sağlık ekibinde kusur aramalıyız.

Uğur'un diz kapağı paramparça olmuştu.Bunda suçlu sağlık ekibi mi?Baros,yukarıda Deus Dominos'un dediği gibi,sakatlıklar yüzünden o iki ligde de tutunamadı.Burada da sürekli sakatlanıyor.İyi güzel,tedavi edilememesi sağlık kurulunun suçu ama sık sık sakatlanması da kendisinin suçu.

Hiç sakatlanmayan ya da nadiren sakatlanan futbolcular da var.İbrahim Üzülmez,Neill,Cana,Alex,Ernst,Umut Bulut,Ömer Erdoğan vb.Örnekler çoğaltılabilir.Ama bir futbolcu -Baros ve Gökhan Zan örneğinde olduğu gibi- bu kadar çok sakatlanıyorsa,suç kendisindedir.
    Düzgün tedavi edilen oyuncu tekrar tekrar sakatlanmaz. Yani müzamin sakatsa sakatlanır ama, arada bir süre geçer, en azından 1 ay kadar bir süre. Tek maçla sakatlanırsa ben sorunu sağlık ekibinde ararım, ki bu adam ilk geldiği sezon ciddi sakatlık filan yaşamadı, üstelik gol kralı oldu.

Uğur'un diz kapağı 3e ayrılmıştı. Evet bu toparlanması çok zor bir sakatlık. Ama bu adam 3 kere ameliyat oldu. İlk 2si yanlış tedavi yöntemleriydi.

Serkan Çalık'la Alpaslan'ı da hatırlıyoruz. Yanlış tedaviler yüzünden Serkan Çalık'ın futbol hayatı bitiyordu az daha. Alpaslan da benzer durumlardan şikayetçi oldu giderken.

Sağlık ekibi değişti diyeceksiniz. Ama daha iyi bir grup getirdiğimize inanmıyorum ben. Hatta bence yeni ekip daha kötü bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Loric Canada sakatlanmış sanırım.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ayak burkulmasindan dolayi baglari kopmus Cana'ninda , takimin yarisi sakat diger yarisi ruhsuz karaktersiz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Cana'nın da sakatlanmasının ardından "Cana geleceğine mala gelsin" diye espri yapan Sabri kadro dışı bırakıldı...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri