Boşu boşuna hep birlikte tartışırız o yüzden yeri değil.
Ancak olayı da bu kadar tek taraflı göstermek ayıptır. Daha öncesine gidilirse o zaman durum detaya kavuşur. Bizim küme düştüğümüz seneye kadar gider bu durum.
Boşu boşuna hep birlikte tartışırız o yüzden yeri değil.
Ancak olayı da bu kadar tek taraflı göstermek ayıptır. Daha öncesine gidilirse o zaman durum detaya kavuşur. Bizim küme düştüğümüz seneye kadar gider bu durum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Spikerin dediklerinin tamamını dinlemedim.Çünkü dinlediğim kısım yetti.Ardından heykelde toplanan Ts taraftarları ile Bursa taraftarları arasındaki gerginlikleri izledim.Yazık.
Bana göre olay çok derin aslında.Şöyleki, bu spiker bayanın böyle bir konuşma yapmasının altında önemli etkenler var; şampiyon olduktan sonra Sercan ve diğer futbolcuların "Madrid gelsin, Madrid'i istiyoruz" demecinden tutunda, 1 şampiyonluk kazanmakla kendilerini 5. büyük olarak gören Bursa yöneticilerine kadar, yaratılan bir büyüklenme egosunun etkileridir bunlar.Kimse kusura bakmasın ama gerçek budur.Sen futbolcu olarak, yönetici olarak böyle demeçler verirsen, bu insanlarda bu moda girer.Bursa'nın 2. ligden yeni çıktığı zaman Ts bu maçı kazanmış olsa, spiker böyle bir konuşma yaparmıydı?Kesinlikle hayır.Gelen şampiyonluğun ardından Bursa camiasının ayakları biraz erken kesildi yerden.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."