İyi oynayıp kazanmayı bildik.
Yorum yok !
Adanaspor Tesisleri -- Saat 10.00 suları
Her zaman olduğu gibi ben yine antreman öncesi takımımla konuşuyordum.Bundan önceki maçları kaybetmediğimiz için gayet sakindim fakat Diyarbakır'a yenildiğimiz için çok üzülmüştüm.Biz kaybedecek bir takım değildik ve takıma bağırmaya başladım.Bizim seslerimizi duyan sayın başkan hemen odaya daldı.Neden bağırdığımı merak ediyordu.Ben çok sinirliydim.Başkan bana nedenini sorduğunda ona verecek bir cevap bulamadığımdan kafam yerde odadan dışarı çıkmıştım.
Adana'daki evim -- Saat 19.00 suları
Telefonum çalmıştı.Arayan başkandı.İlk başta sakin bir şekilde konuşmaya başladık.Ardından sabahki soruyu tekrar yöneltti. "Neden ?" Bu soruya ilk başta cevap vermek istemedim fakat baskısına dayanamayıp söyledim.Sayın başkan bana böyle bir sebepten bağırmaya hakkım olmadığını , takımın onun olduğunu söyleyince ben de yine şalterler attı.Çok sinirlenmiştim ve kendime engel olamayıp " Sanane lan ! " deyince başkan telefonu yüzüme kapattı.Daha önce hayatımda hiç sigara içmemiştim zaten sporcu birisiydim fakat o gece 1 dal sigara yakmıştım ...