1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Misimovic kadro dışı!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Elbette haklılar. Misimovic sadece kötü oynamıyor, berbat oyunuyla Ayhan'ın ince paslarını etkiliyor, Servet'in güvenini sarsıyor, Ali Turan'a yardım etmiyor saçma sapan hatalar yaptırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Üstün genç yetenekleri geliştiremeyip bitirdiğimiz doğrudur. Dünyaca tanınmış hocaların sistemine uygun oyuncu alamıyoruz. Onları da bu şekilde bitiriyoruz. Yine yıldız kategorisine girecek oyuncular getiriyoruz. Oynatamıyoruz.

Ancak Misimovic olayı biraz farklı gibi geliyor bana. Oyuna giriyor. Göğüslerine göbeğine sırtına bakıyorsun. Yağlar lop lop ediyor. Bir oyuncu bir zahmet kendine bakacak. Herşeyi yerine getirecek. Sonra bazı haklar talep edecektir.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Üstün genç yetenekleri geliştiremeyip bitirdiğimiz doğrudur. Dünyaca tanınmış hocaların sistemine uygun oyuncu alamıyoruz. Onları da bu şekilde bitiriyoruz. Yine yıldız kategorisine girecek oyuncular getiriyoruz. Oynatamıyoruz.

Ancak Misimovic olayı biraz farklı gibi geliyor bana. Oyuna giriyor. Göğüslerine göbeğine sırtına bakıyorsun. Yağlar lop lop ediyor. Bir oyuncu bir zahmet kendine bakacak. Herşeyi yerine getirecek. Sonra bazı haklar talep edecektir.
    Ben internette okumustum idmanda yapilan testlerde en iyi sonuc Misimovic'in.

Hagi'ye bi saygisizlik yaptiysa diyecek bisey yok tabi kadro disi kalmali.

Mesaj Yetkileri