npower League 1 30.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 59: Marco Verratti -> Morgan Schneiderlin
Dk 83: Darius Vassell -> Lee Barnard
Dk 83: Adam Lallana -> Joseph Mills

Tüm maça yaydığımız üstün oyunumuzun sonucu olarak 4 gol attık, bu attığımız 4 golün birini de yedik. ( bkz. Jose Fonte kendi kalesine ) Pas trafiğini müthiş sağladık, sonucunda da Vassell'in iki boş golü ve Lambert'in de mükemmel golü ile galibiyeti çektik aldık.

Asistler:

1- Rickie Lambert, Jason Puncheon, Abderrahman Kabous

npower League 1 31.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Lee Barnard -> Rickie Lambert
Dk 60: Quinton Fortune -> Marco Verratti

Çok daha üstün oynadık onlardan aslında ama bitirici değiliz. Vurduğumuz toplar kaleyi bulmuyor ne yazıkki. Hem forvetler hem diğer mevkilerden bahsediyorum. Çok şanssız ve hak etmediğimiz bir yenilgi oldu, üzen bir yenilgi.

Asist:
Adam Lallana

npower League 1 32.HAFTA,

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 59: Adam Lallana -> Jason Puncheon

Genel olarak zaten kıt geçen maçta Lambert uzaktan attığı müthiş golle galibiyeti getirdi bize. İkinciliğe yapıştık.

Asist:

Abderrahman Kabous

JOHNSTONE'S TROPHY SOUTH FINAL İKİNCİ MAÇ

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 67: King Gyan -> Callum McNish
Dk 67: Adam Potter -> Ryan Tafazolli
Dk 74: Danny Butterfield -> Sam Hoskins

Gördüğünüz gibi genç bir kadroyla maça çıktık bizim bir alt ligimizde bulunan ekibe karşı. Acayip bir rotasyon denedim, yedek takımdaki ve 16 yaşındaki oyuncuların bulunduğu kadroda, normalde sağ bekte oynayan Richardson'ı defansif olarak çok zayıf olduğu için kanatta oynattım. Ki kanat mevkisine tamamiyle yabancı olmasına rağmen. Kötü değildi, ortalama oynadı. Onun dışında David Connolly var kadroda, 20.saniyede bireysel kendi gidip attığı golü var. Zaten ilk 15 dakikada maç koptu. Daha sonrasında rahat oynadık, bir gol yedik ve Johnstone'da finale ulaştık.

Bu maçtan şunu çıkarmayın ama, kaliteli genç oyuncularımız var ve gelecek vaadediyorlar, onları da bu maçta izledim. Hayır böyle bi' şey olmadı tabii. Genç oyuncularımızın hiçbiri Southampton'da oynayabilecek düzeyde değil ve o düzeye erişemeyecekler. Ben sadece normal maç maratonunda çok yorulan oyuncular yerine genç oyuncuları tercih ettim. As oyuncularımız zaten normal maçları kaldıramıyor, böyle bir ara maç onları zaten çok yoracaktı. Bıraktım gençler oynasın bir kaç asla beraber. Sırıtmadılar tabii, ancak hiçbiri bir gömlek üstün oynayamadılar as oyunculardan. Yani pozitif hiçbir etkileri yoktu diyebilirim, nötr bir oyundu. Her neyse, finalde rakibimiz ligdeki rakiplerimizden Sheffield Wednesday. Kupayı alırız gibime geliyor.

Asistler:

1- Morgan Schneiderlin, Rickie Lambert. ( Connolly santradan gol attığı için o golün asisti yok. )

npower League 1 33.HAFTA

İlk Onbirler

Değişiklikler:

Dk 45: Abderrahman Kabous
Dk 70: Dan Harding -> Ryan Dickson
Dk 85: Jay DeMerit -> Danny Seaborne

Büyük bir üstünlükle oynadığımız maçta beraberlikle ayrıldık. Lee barnard 2 penaltının ikisine atabilseydi hem rotasyondan gelip hat-trick yapacaktı, hem de galibiyeti getiren kahraman olacaktı. Olmadı, buna da şükür. Şuan 3.yle aramda 6, 1.yle aramda 7 puan fark var. Yani sanırım 2.likle yetineceğiz. Bir sonraki maçımız da lider Peterborough'la. Yani farki 4'e indirip rakibin puan kaybetmesini bekleyebiliriz, ki o maçtan sonra daha 14 maçım kalacak. Şansımız var.

Not: Arkadaşlar kimse kariyeri takmıyor neredeyse ya. Cidden sıkıcı oluyor. Hani şöyle anlatsan daha akıcı olur, okuruz diye öneriniz varsa buyrun, gözden geçirelim.