Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: Misimovic kadro dışı!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tüm oyuncular gitse bile yerine getireceğiniz oyuncularla bu iş yürümez. En kaliteli kadroyu kursanız bile sistem lazım.

Galatasaray'ın ve diğer takımların sistem mantığına geçmesi gerekmektedir. O zaman Arda'yı yetiştirirsin ve 10 milyon verildiğinde satarsın. Sistem gereği yerine gelecek kişi zaten Arda'yı aratmayacaktır.

Gelirlerin, konforlu stadların önemini anladık. Onlara yükleniyoruz. Biz sistemi anlayana kadar Avrupa başka birşeye geçecektir. Hep geriden gitmeyi ne zaman bırakacağız bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yabancı kadrosundan evvela şu yeniçerilerin gitmesi lazım. İstersek 10. istersek 15. olalım. Şu yeniçerliler lütfen gitsin takımdan! Lincoln'ün Hertha maçında kaptan yapılmasından beri takımın tek hakimi olduklarını zannediyorlar. Hepsini kapı dışarı etmek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben kadro dışı kalmasının sebebini bilemem fakat izlediğim tüm maçlarda misimoviç ağzında sakızla sahaya o kadar kaygısız giriyordu ki açıkcası ben rahatsız oluyordum bundan. sanki Galatasaray'ı ve galatasaray'da oynamayı ciddiye almıyor gibi geldi bana. Yani Elano bence hem daha teknik hem de daha arzulu. Onu bile begenmezken misimoviç'in bu kadar rahat ve sorumsuz tavırlarına tahammül edilmesine hiç gerek yok. Adam gibi maça motive olarak hırsla sahaya girmiyor. adam parka çıkar gibi ağzında sakız ve umursamaz bir tavır takınıyor. ısınamadım ben bir türlü bu duruma...

Tabi misimoviç kadro dışı bırakılırken her ne kadar çalışkanlığıyla orta alanda çok açık kapatsada topları kullanmaktaki beceriksizliği yüzünden ayhan ve mustafa ikilisi, savunmada sürekli adam kaçıran ve lüzumsuz ve gereksiz risk almalarıyla son haftalarda sürekli puanlarımızı yiyen servet gibi isimler de uyarılmıyorsa o zaman yönetimin çifte standartlı davrandığı anlaşılır...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Misimovic mi tek suçlu ? Neden yeniçerilere bir şey yapılmıyor ? Hani 2008-2009'da tek suçlu Skibbe idi ? Skibbe gitti, malum oyuncular kaldı. Sonuç ? Yine aynı. Hani Rijkaard idi bütün sorun ? Yine aynısı. Geçen sene Elano'ya pas atmayanlar, Lincoln kaptan olduğunda triplere girenler, kafasına göre oynayanlar gitmeyecek, 2-3 aydır takımda olan adamlar şutlanacak. Neden hep birilerini günah keçisi ilan ediyorlar da Galatasaray'ı babalarının malı gibi kullanıyorlar ? Büyük Galatasaray taraftarı neden hep tongaya düşüyor ? Neden bunları kovamıyoruz ?

Bu konu aslında o kadar derin ve büyük ki, Galatasaray'ı bu düştüğü durumdan kurtaracak kimseyi tanımıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu ağzındaki sakız olayını abartmayın, çok saçma.

yıllardır rüştü hem fenerbahçe'nin hem milli takımın, bir dönem de barcelona'nın kalesini korudu ağzında sakız ile.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Arda gitsin, sorun bitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Arda gitsin, sorun bitsin.
    Arda, Servet, Hakan Balta, Ayhan Akman, Mustafa Sarp, Serdar Özkan, Ali Turan bence hemen kadro dışı bırakılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

yıllardır rüştü hem fenerbahçe'nin hem milli takımın, bir dönem de barcelona'nın kalesini korudu ağzında sakız ile.
    Üniversiteyi kazanmadığınızda bilgisayar başında olmanız laf edilir. Kazanırsanız kimse neden oturuyorsun demez. Yani işini yaptığın için diğer yaptığın konular göze batmaz.

Volkan acayip goller yiyordu. Millet saçına jöle süreceğine işini yap dedi. Oysa bunu diyenler jöle kullanmıyor mu? Misimovic'te sakız çiğneyip balon patlatacağına sahaya girdiğinde biraz birşeyler yapmasını bekliyor insan.

Oynadığın yer yanlış olabilir. Bu mücadele etmeni mi engelliyor. Pas mı veremiyorsun. Bu tamamen başarısızlığına kılıf bulma yoludur. Güneşin açısı böyle bugün kötü oynayacağım yahu bu çimler neden böyle kesilmiş bugün yenileceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu takıma Ali Turan'dan sağ bek Aykut'tan kaleci Mustafa Sarp Ayhan dan orta saha Serdar Özkan dan kanat Pino'dan forvet yapanlar gitsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post

uche de sakızla giriyordu ama adam gibi çıkıp hırsını , arzusunu ,mücadelesini ortaya koyduğu için kimse birşey demiyordu. misimoviç çıkıp "arda olmadığı için oynayamıyorum" diyorsa o zaman ağzındaki sakıza laf edilir. enteresan enteresan triplerle giriyor adam sahaya.sahaya girince burak'ın da dediği gibi işini yaparsa kimse laf etmez sakızına...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

"Oyuncumuz Zvjezdan Misimovic'in kulübümüzün arzuladığı performans taleplerine karşı tamamen olumsuz davranışlarından, antrenman ve maçlarda sergilediği tavırlar, azimli çalışmaması, konsantrasyon eksikliği, dikkatsizliği ve teknik-taktik disipsizliğinden dolayı A Takım kadrosunun dışında bırakılmasına karar verilmiştir.

Gheorghe Hagi
    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü"

Ee Serdar Özkan, Mustafa Sarp, Servet cok mu teknik taktik disiplininde, Serdar Servet her mac konsantrasyonlari tam mi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

"INSUA'NIN DURUMUNA SEZON SONU BAKACAĞIZ"
    Boşnak futbolcunun sözleşmesi hakkında da konuşan Sezgin "Misimovic ile opsiyonlu bir anlaşmamız var. Leasing gibi yapılan bir anlaşmaydı. Misimovic hakkında aldığımız kararın futbolcunun sözleşmesiyle bir ilgisi yok" dedi. "Hagi, takımda kiralık futbolcu istemiyorum demişti. Şimdi tek kiralık futbolcu Insua kaldı. Onun durumu ne olacak?" sorusunu da cevaplayan Sezgin "Evet. Insua tek kiralık olarak futbolcu kaldı. Sezon sonuna kadar mukavelesi var. Opsiyonu bizde. Onun durumuna da sezon sonu bakacağız" dedi.
    http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...zde-belli-olur
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Insua büyük ihtimal sezon sonu alınır, Hakan Balta gider veya stopere çekilir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Eğer bu yazı asparagas değilse, vay haciyi hoca yapanın aklını yiyim..
    Adam zaten gele bileceği dünyada en üst seviyelere gelmiş burdan bana barcelona'ya transfer olacak değil ya.

adam daha çok orada verim alabilirsiniz demiş hacide '' burası kendini düşünebileceğin bir yer değil''
    vay vay haci'ye bak sen büyük hoca olmuşda oyuncularını azarlıyor..
    ne yani oyuncuya kızmak için illa 20-30 yıllık TD mi olmak lazım, ayrıca Skibbe bi şey demedi de n'oldu, Lincoln'ü hatırlamıyorsunuz galiba o zamanda niye bir şey demiyorlar diyoduk hepimiz

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

olan galatasarayin parasina oldu simdi zararinada olsa mecburen satmak zorundalar.. misi 8,5 milyon € ya gelmisti galiba ? bakalim ne kadar zarar edecekler..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    ne yani oyuncuya kızmak için illa 20-30 yıllık TD mi olmak lazım, ayrıca Skibbe bi şey demedi de n'oldu, Lincoln'ü hatırlamıyorsunuz galiba o zamanda niye bir şey demiyorlar diyoduk hepimiz
    İyide şimdi, sen kendi yerine koy seni kanat oynatıyorlar ve sen hayatında nadiren oynadığın bir mevkide görev alıyorsun..

En basitinden halı sahada bile kaleci yapsalar seni çıkıp dersin '' yahu ben kaleciliği beceremem ama orta sahada falan iyi iiş yaparım '' diye Misimovic'de bunu açıklamış ne var yani orada 2 3 maç oynatsa?
    Last edited by Homer J.S : 20.Kasım.2010 at 11:26 Reason: Silinen mesajdan olan alıntılar kaldırıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    olan galatasarayin parasina oldu simdi zararinada olsa mecburen satmak zorundalar.. misi 8,5 milyon € ya gelmisti galiba ? bakalim ne kadar zarar edecekler..
    henüz ortada verilmiş bir para yok. 7.000.000€ ya anlaşılmıştı.

ilk 6 ay ya da ilk sezon kiralık oynayacaktı Misimovic. Devre arasında geri dönecek büyük ihtimalle.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    henüz ortada verilmiş bir para yok. 7.000.000€ ya anlaşılmıştı.

ilk 6 ay ya da ilk sezon kiralık oynayacaktı Misimovic. Devre arasında geri dönecek büyük ihtimalle.
    Devre arası değilde bildiğim kadarıyla sezon sonu gidebiliyomuş parası ödenmezse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Devre arası değilde bildiğim kadarıyla sezon sonu gidebiliyomuş parası ödenmezse
    kiralık olduğu için, karşılıklı fesh edebilme imkanı var. misimivoc bunu isteyecektir devre arası. A2 ile antremana çıkacak bir futbolcu değil.

çok büyük ihtimalle de, Schalke 04'ün yolunu tutacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ve Galatasaray bir yıldızı daha kaçırmış olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İyide şimdi, sen kendi yerine koy seni kanat oynatıyorlar ve sen hayatında nadiren oynadığın bir mevkide görev alıyorsun..

En basitinden halı sahada bile kaleci yapsalar seni çıkıp dersin '' yahu ben kaleciliği beceremem ama orta sahada falan iyi iiş yaparım '' diye Misimovic'de bunu açıklamış ne var yani orada 2 3 maç oynatsa?
    birincisi Misimovic profesyonel bir futbolcu, bizim gibi halı sahada baklavasına maç yapmıyor. Ayrıca hoca seni nerde oynatırsa orada oynamak zorundasın, Hagi zaten yerinin sol kanat olmadığını biliyor ama sakatımız çok öyle idare edeceksin bir süre diyor. Sen stoperde oynasan elinden gelenin en iyisini yapmak zorundasın. Sol kanatta oynaman senin pas atmana, şut atmana engel değil kimse kendini kandırmasın. Bakın Kewell stoperimiz yokken kendisi istedi stoper oynamayı dese ben oynamam kim ne diyebilirdi ki Kewell'a

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    lincoln ün ben skibbe döneminde kötü oynadığını sanmıyorum istersen bi bak o dönemde yakaladığı istatiğe

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Evet Lincoln Skibbe döneminde asist ve gol canavarıydı. Attığımız gollerin %50'sinde filan payı vardı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayır orda Lincoln'ü oyunu için değil, yaptığı davranışlar dolayısıyla örnek gösterdim yoksa o zaman Lincoln müthiş oynuyordu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hagi böyle bir adam. Adam sinirli. Adam, kendi istediği olsun istiyor.. Galatasaray'ı düşünüyor.. Taraftarlar kızmış.. Bende Hagi haklıdır..

Bu arada aldığım duyumlara göre yeni stada gitmeden, devre arası 3 oyuncu transfer edilecekmiş Yalan değil ha
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Hagi böyle bir adam. Adam sinirli. Adam, kendi istediği olsun istiyor.. Galatasaray'ı düşünüyor.. Taraftarlar kızmış.. Bende Hagi haklıdır..

Bu arada aldığım duyumlara göre yeni stada gitmeden, devre arası 3 oyuncu transfer edilecekmiş Yalan değil ha
    3 oyuncu yetmez ha 3 oyuncu olacaksa 1- Gareth Bale 2-Romelu Lukaku 3-Kwadwo Asamoah gelsin 3. olan baya koşan biri zaten Baki Mercimek olmasında.

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Bende okudum nette ama sezon sonu göndeririz onlari da buluruz Mustafa Sarp, Baris gibilerini aliriz yerlerine sonucta 2012 kriterleri var

Baptista haberi de cikmaya baslamis.Yavas yavas Pires Rui Costa gibi olmaya basladi bi de Emana var tabi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yakında Robert Pires i de yazarlar futbola geri döndü nasılsa.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Yakında Robert Pires i de yazarlar futbola geri döndü nasılsa.
    Pires Aston Villa ile 6 aylık sözleşme imzaladı diye biliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Pires Aston Villa ile 6 aylık sözleşme imzaladı diye biliyorum.
    olsun yazarlar

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri