Kazanmamız lazım, ne olursa olsun.
Hagi'den kadroda revizyon bekliyorum.
Galatasaray'ın bu oyunuyla kazanması mümkün olmayan bir maç daha.
Bu takım nasıl düzelecek bilmiyorum ama düzelene kadar lig uçup gidecektir ki gitti de.
Galatasaray çökmüş durumda. Kendi Evinde Kayserispor kazanacaktır bence...
bir tek Misimovic kadro disi , yine aynen devam ederiz , gol atamadan bir yenilgi daha
Misimovic olmadigina göre kazanmamamiz icin hic bi sebep yok Ayhan Ali Turan ve Servet'e cok güveniyorum ins Mustafa Sarp maca yetistirilir.
Berabere biteceğini düşünüyorum bu maçın.Galatasaray aynı Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında olduğu gibi oyunu iyi tutacaktır.Kayserispor'un kazanmak için erken bir gol bulması lazım.
kayseri de önemli bi eksik yoksa rahat alır.
Kayseri bizi farklı bile yener.2-0 3-1 gibi bi Kayseri galibiyeti bekliyorum
Şu anki şartlarda Kayserispor'un rahat kazanacağı bir maç olarak görüyorum.Bizim takımdaki durumlar malum.Ama bir sürpriz sonuç olacağını ve maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Herkes böyle dediğinde ( kayseri rahat kazanır ) hep tersi olur ama bencede Kayseri kazanır![]()
Maç alt biter ama Kayseri kazanır![]()
Kazanırız maçı bence.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hagi'ye bir tepki olacak mı acaba Kayseri'den.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Neyleyim Mustafa Sarp'ın içinde olmadığı galibiyeti ben
En iyi ihtimalle berabere kalırız gibi duruyor ama Servet falan oynamaz gençlerle çıkarlarsa kazanma ihtimalimiz daha yüksek
Screw you guys, I'm goin' home
Bursada teknik direktörken olmustu galiba o olay degil mi ?
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kayseri Kadir Has Stadı'nda Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray, karşılaşmanın hazırlık çalışmalarını bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı son antrenmanla tamamladı.
Bu akşam saatlerinde 1481 Incentive Organisation’un düzenlediği THY'nın özel seferiyle Kayseri’ye geçen ve otelde kampa girecek olan Galatasaray kafilesinde Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyesi Murat Yalçındağ da bulunuyor.
Kafilede şu futbolcular yer alıyor:
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan
Lucas Neill
Ali Turan
Çağlar Birinci
Gökhan Zan
Servet Çetin
Emiliano Insua
Hakan Balta
Sabri Sarıoğlu
Musa Çağıran
Barış Özbek
Elano Blumer
Ayhan Akman
Aydın Yılmaz
Juan Pablo Pino
Emre Çolak
Cumhur Yılmaztürk
Harry Kewell
Mehmet Batdal
Screw you guys, I'm goin' home
Ufuk - Sabri - Insua - Neill - Hakan Balta - Cumhur - Musa - Emre - Elano - Kewell - Pino
Hakan Balta da zorunluluktan yoksa onun da ne olduğunu biliyoruz.Böyle bir 11 istiyorum, Servet ve Ayhan'ın 18'e bile girmemesini istiyorum.
GALATASARAY
Ufuk
Ali
Neill
Servet
Hakan
Barış
Sabri
Ayhan
Elano
Kewell
Pino
Yine bizi kanser edecek kadro sahada!
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Abdullah
Amisulahsvili
Önder Turacı
Selim Teber
Hamza
Mehmet Eren
Santana
Hasan Ali
Zalayeta
Ömer
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
kadro yine aynı nerede revizyon?
sabri hangi mevkide oynuyor?
Football is simple,but Football Manager is not
@Corpus
Sağ kanat.