Ronaldo şimdiden 16 gole ulaştı kariyerinin gol rekorunu kıracak gibi gidiyor.
Ronaldo şimdiden 16 gole ulaştı kariyerinin gol rekorunu kıracak gibi gidiyor.
Ronaldo-Messi Gol krallıgı için fena kapışıyorlar. Messide bu hafta hat-rick yaptı Ronaldo'da. Aralarında 1 gol var sanırım.
Yok 2 var 11 e 13 tü 16 ya 14 oldu.
Bana da Ronaldo kendi rekorunu kıracak gibi geliyor. Sanırsam 2007-2008 sezonunda Premier League'de 32 golle gol kralı olmuştu.
di maria hakkındaki düşüncelerim, her hafta değişiyor.
pire gibi denir ya, ben ilk defa o tabire uyan bir futbolcu gördüm.
Onu bunu geçin Ronaldo frikikte ne vurdu arkadaş. Çok fenaydı. Birde ilk penaltıyı neden Ronaldo kullanmadı.
La Liga heyecanı da neyin heyecanı? Bakalım bu hafta Real mi Barcelona mı 5 farklı kazanacak?
Real Madrid Mourinho farkıyla şampiyon olur. Barcelona ne kadar güçlü olursa olsun Mourinho'yu durduramaz.
Real-Barça derbisi öncesi bu iki takımın oynadığı takımlar ne şanssızdaha kötü zamanlarda maç yapamazlardı
Bu iş mesajlaşmadan çıktı MSN'de birbirlerine titreşim gönderip duruyorlar![]()
22 Kasım 2010 11:48 | NTV Spor ve Ajanslar
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, El Clasico öncesi, Barcelona cephesine göndermelerle dolu açıklamalar yaptı. Portekizli çalıştırıcı, "Onlar için özel olabilir, benim için sadece yeni bir maç" dedi.
![]()
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, 29 Kasım tarihinde oynanacak, ''El Clasico'' olarak adlandırılan Barcelona-Real Madrid maçı için ''Benim için anlamı, sadece yeni bir maç ama Real Madrid'in başında olduğumdan dolayı belki de onlar için daha özel olacaktır'' dedi.
Mourinho, Marca gazetesinde yer alan demecinde ''El Clasico, La Liga'daki 38 maçtan biri. Daha önceden Nou Camp'a başka takımların başında, ölüm kalım maçları için çıktım. Barça-Chelsea veya Barça-İnter devam ya da tamam maçlarıydı, ama bu kez farklı. Sadece elemeli maçlarda olan hava pazartesi günü olmayacak, yani maçın tuzu ve biberi eksik olacak. Bir Şampiyonlar Ligi yarı finali değil'' şeklinde konuştu.
Öte yandan, İspanyol basınında El Clasico'yla ilgili haberlerde, tüm gözlerin Cristiano Ronaldo ve Leo Messi'ye çevrilmiş durumda olması dikkati çekiyor. Barcelona'nın deplasmanda Almeria'yı 8-0 yenmesinin ardından Ronaldo'nun ''Bakalım pazartesi günü Real Madrid'e 8 atabilecekler mi?'' şeklinde konuşması Barcelona tarafından tepki alırken, Barça tarafından ''1-0 da yeter'' diye açıklamalar geldi.
Ronaldo'nun Barça'ya karşı bu zamana kadar gol atamaması ve Messi'nin de Mourinho'nun yönettiği takımlara karşı golünün olmaması önemli ayrıntılar olarak veriliyor. La Liga'da gol krallığında birinci sırada olan Ronaldo'nun 15, ikinci sıradaki Messi'nin 13 golü bulunurken, iki futbolcu da takımlarında rekorlar kırıyor.
Güzel bir açıklama yapmış![]()
JM'nin cevabı buymuş demek."Bana her şey hakkında soru sorabilirsiniz. Soracağınız her soruya verecek bir cevabım olacaktır. Hatta Kuantum Fiziği ile ilgili soru bile yöneltebilirsiniz. Ancak Mourinho ile ilgili sorulara cevap vermem. Çünkü cevap vermeye değmez". -Guardiola-
Guardiola, Mourinho'yu saymadı. Mourinho Barca'yı tamamen saymadı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu adama hastayım şahane laf sokuyo.Hatta FM'de laf sokma puanı olsa bu adamın 20 üstünden 20 olurdu
Adam önce basın toplantısında kazanıyo, sonra da sahada
mind games : 20![]()
Ayar vermek: 20
Last edited by Homer J.S : 23.Kasım.2010 at 19:55
İşte bu maç izlenir. Geçen yıl olduğu gibi olur. Barca 1 puan geride çıkmıştı bu maça ve kendi sahasında kazanıp yoluna devam etmişti.
o dandik interle barcelonayı eleyip şampiyonlar ligi şampiyonu olan mourinho barcelona yı yine yenicektir
Mourinho saha içinde de saha dışında da Barca'yı Barcalar
Barcelona'nın evinde oynayacak olması ve Real Madrid'in başında da Mourinho'nun olması kanımca 2 tarafın şanslarını eşitliyor. Berabere biteceğini düşünüyorum.
Rahat olun, Barcelona sahada gereken ayarı verecektir.
Yeni konu açıp birleştirdim.
Real Madrid kazanıcaktır. Neden diye sorarsanız size kısaca J.M. Diyorum.
Bu sefer R.Madrid alacaktır.Jose Mourinho gibi birisi başlarında ve bu sene,geçen seneye oranla daha formdalar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Mourinho falan farketmez Barcelona alır yine maçı.
http://www.sporx.com/futbol/dunya/is...SXHBQ214060SXQEğer pazartesi günü kazanırsak bir gün sonrası salı olacak. Kaybedersek de bir gün sonrası salı olacak.
Screw you guys, I'm goin' home
Mourinho faktoruyle yener madrid barcayı ve sanssızlıgını kırar