Evet Deus Dominus iyi açıklamış.. Match Preperation kısmında belli seviyeler var.. Bunlarda senin normalde yapmış olduğun antremanın belli bir kısmını yiyor..
Very Low: Antrenmanından yüzde 10 keser
Low: Antrenmanından yüzde 20 keser
Normal : Antrenmanından yüzde 30 keser
High : Antrenmanından yüzde 40 keser
Very High : Antrenmanından yüzde 50 keser
Eğer iyi bir antrenmanın olduğunu düşünüyorsan bile, eğer Match Preperation kısmında Very High'ı tercih edersen, o antrenmanın yarısından faydalanabiliyorsun.. Bu da senin oyuncularının gelişiminde büyük engel oluyor.. Very High seçeneğinin yararı ise, uygulamak istediğin oyunu takımın daha çabuk öğreniyor ve maçlarda beklediğinden daha iyi performanslar sergileyebiliyorsun..
Benim tercihim, oyunun başında Match Preperation, kısmında perpetua nın söylediği gibi, üç ayrı taktik için, very high'da Attacking çalıştırmak.. Sezonun ortasına gelindiği zaman, Normal seviyeye çekmek ve sezon sonunda Very low'da bırakıp bir daha bakmamaktırBu dediklerimi kendim uyguladım ve zararını görmedim.. Hatta genç oyuncuların gelişmi için yararlı oldu..
Match Preperation kısmını yardımcı antrenöre de bırakabilmek mümkün.. Bunun için yardımcı antrenörün "Tactical Knowledge" ı 15 ve yukarısı olmaldır.. (Man management, Motivating de etkileyebilir) Ben bu kısmı tercih etmem.. Her zaman güven olmaz...
Bugün kendimi tutamıyorum, sürekli birşeyler anlatıyorum...