Quote Originally Posted by Hugo View Post
En fazla iki katına satabiliyoruz oyuncuyu. 1lik adamı 4e önerirsen 2 veren adamla müzakereye girmemiyorsun. ya kabul et ya reddet.
bu durum sadece, klüp o oyuncuya kendi istediği için teklif verdiğinde değişiyor.. Yani siz klüplere önermeden bir klüp, bir oyuncuya teklif vermişse, o oyuncu iki katından daha fazla fiyatlara satabiliyorsunuz..

Örneğimi veriyorum..

Muhammet Demir 3M du. Fener 3M peşin teklif verdi.. Bende bu teklife ek olarak 48 ay taksitle 5M daha istedim.. Böylece toplamda 8M oldu.. Fener de kabul etti.. (Haa oyuncu gitmedi o ayrı konu) İki katından daha fazla paraya satabiliyorsun böyle durumlarda..

yada 10 maç,20 maç oynadıktan sonra belli bir para isteyerek de halledebiliyorsun.. Bu sefer Beşiktaş, Yaser Hacımustafaoğlu (yanlışsam düzeltin) 'a teklif verdi.. Değeri 1M du.. Ben teklifi, 1M peşin, 1M 48 ay taksit, 1M da 10 maç oynadıktan sonra yaptım.. Kabul edildi.. 10 maçta da oynadı.. Böylece 3M 'a satmış oldum..

Yoksa dediğiniz gibi tam olarak 2 katından şaşmıyor..

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
2.1 lik adamı 3e öneriyorum 2.1e geri çekiyorlar fiyatı. 4lük adamı 5 yapıyorum 4e çekiyorlar fiyatı.

2.1 lik adamı 5 e önericeksin.. Klüpler onu 4.2 ye çekicek dostum Bu işler bu oyunda böyle yürüyor