Millwall ile 234mn
Millwall ile 234mn
Ben chelsea ile 200 yaptım
real madridle ilk seede 170 yapıyosun hemde hiç bişe yapmadan yönetim veriyo. ama ben gsde 2015 de 380M$ yaptım
ben chelsea ile hilesiz 150 yaptım
Bende fenerle 2. sezonda 110 yaptım
ben fenerbahçeyLe 250milyon dolara yapdım 5 sezonda...
Sizin Fm 06 da en fazla ne kadar bütçeniz oldu takımınızıda yazarsanız sevinirim.
benim at.madridde ike 353 milyon bütcdem vardı çünkü bütün futbolcularımı sattım sonra ligde küme düsmeden bitirtim sonra lazio ile anlasdım
daha dogrusu kovdular bunlara iyilikde yaranılmıyor o kadar para kazandırıyoz sonr a kovuolar
Benim Fenerbahçe ile 2 milyar euro olmuştu oyuncu ticareti yaparak ticari zekamdan ötürü sözleşmesi bitmiş oyuncuları aldım sattım genç aldım yetiştirdim sattım bu şekilde zengin oldum
benim manchester unt.'le 550 milyon sterline yakın bütçem vardı
Yıl:2014 veya 2015 ti
yuh abi ya helal olsun size
bide yıllarınıda yazsanız iyi olur
galatasaray'la cl kupası falan bir sürü aldım...4-5 tane oyuncu sattım 200 Milyon YTL olmuştu...Yıl 2011
Originally Posted by canatasayar
2 milyar ???
vay bee
ben barçada transfer politikam iyidi yetenekli gençleri bulup yetiştirip satıyordum baya bir para oldu 300 milyon pound falan bu arada 2008 yılındayım
benim 100 geçmiyo gs ile
ben 2008 yılında oldu
ben 2012 yılındayım fenerbahcede ve aldığım yıldız oyunculara rağmen elimdeki para 98 milyon dolar.
FM 06 da değilde CM0102 Milanda 2milyar$ aşmıştı
benim bütçe sürekli 100M€ biliom size göre az ama her sezonun sonunda transfer yapmadan duramıom napiime napalım bizde tarafatarız taratarın dilinden anlarız yıldız istio tabi çocuklar
bu arada yıl 2008 - fenerbahce
ben daha o kadar ilerleyemedimama öncekilerde 400 milyon$ olmustu...
yaw gs fazla vermio ki
takımım fenerhçe para 1,5 milyar dolar
http://depo.fotodak.com/foto/h/35/29/30/butce.jpg.htm cok oyuncu alıorum ve kolay kolay satmıorum yoksa 1 milyar dolari bulmusdu en son nuri yi chealseye 80m ye sattım
Fenerbahçe-1,5 Milyar $![]()
benim barcelonada iken 2021 yılında 1milyar 300 bin pound bütçemolmuştu
Ben pek buyuk takımları çalıştırmadım yanı Avrupanın buyuk paralı takımlarını Galatasaraydada En buyuk butcem 78 mn di
Valla helal olsun kardeş tebriklerOriginally Posted by canatasayar
![]()
GS ile 117.000.000YTL
Yılın kaç?Originally Posted by dnz498