Anladığım kadarıyla biraz doluyuz...

Öncelikle Galatasarayın bu hallere gelmesinde sayın Özhan Canaydının büyük rolü var. Ama ondan da büyük hatayı genel kurul seçmenleri yaptı. Zira kendisi vermiş olduğu birçok sözü yerine getiremediği halde ikinci seçimlerde Canaydını tekrar başkan seçen bu kurul üyeleri.

Galatasaray zamanında yaptığı ataklarla Avrupa UEFA şampiyonu olmuş, üstelik bu şampiyonluk gelirken UEFA Kupası tarihinde bir ilki gerçekleştirerek namağlup kupayı kazanmıştır.. Hala da bu kupayı hiç yenilmeden alan takım yok Galatasaraydan başka.. Ardından Avrupa Süper Kupasını üstelik Real Madrid gibi bir devi yenerek müzesine götürmüştür.Ancak tüm bu başarıların ardından özhan canaydının başa geçmesiyle yeterli tanıtımları gerçekleştirememişizdir.

Düşünün bi, zamanında bir futbolcu alıyorsunuz, "bu adam koşmuyor benim işime yaramaz" diyerek sözleşmesi bitmeden adeta takımdan kovalıyorsunuz. Ardından futbolcu haklı olarak sizi FİFA ya şikayet edip mahkemelik oluyorsunuz. Sonrada bu futbolcuyu tekrar Galatasaraya getireceğiz diye taraftarın endişelerini gidermeye çalışıyorsunuz. Şahsen ben gerçek bir Galatasaraylı olarak Felipenin değil takımda top koşturmasını Floryadan içeri adım atmasını bile istemem...

Galatasaray hala avrupa ve dünyada hak ettiği saygıyı görüyor, ancak bu saygıyı yıllarca avrupa kupalarından uzak durarak ve başarısız sonuçlar alarak koruyamayız düşüncesindeyim.

Tekrar aynı başarıların yaşanmasını istiyorsak Canaydının bir daha başkan seçilmemesi gerekir. Ergun Gürsoy bile başkana dayanamadı ve sonunda neler neler söyledi...

Bu sene şampiyon olacağız, bu konuda fazla ümitsiz olma....