LIG KUPASI 3.TUR
Mukemmel oynamamiza ragmen sonuca girmekde cok zorlandik , ama bir sekilde tur atladik bu takima cok saglam bir poacher lazim Defoe cok kaciriyor
Başarılar bir daha pahalı transfer yapıp kulübü yıpratma![]()
![]()
LIG 6. HAFTA
Kotu oyun nispeten iyi skor
LISANDRO LOPEZ TOTTENHAM'DA !!
ocakda aramiza katiliyor , hayirli ugurlu olsun
SAMPIYONLAR LIGI 2. MAC
cok kolay gol yiyoruz , ozellikle yan toplardan
LIG 7. HAFTA
oyunu domine ediyoruz buyuk bolumde , 5 tane CCC yakaliyoruz , adamlar 2-3 sutu gol oluyor , kuplere bindiriyor yine DEFOE!
Tam Tottenham ile kariyer açacaktım ki açılmış bileBen de aynı transferi yapmıştım Dzeko çok iyi iş yapıyor Defoe ile. Ancak Crouch'u nasıl satabildin ona şaşırdım. Ben de bir klüp bile talip olmadı adama.. Başarılar dilerim.
7
Totthenam sempati duyduğum bir takım.Bu arada lopez transferi güzel
LIG 8. HAFTA
zor rakip guzel sonuc
SAMPIYONLAR LIGI 3. MAC
Rakibi ezdik , utandirdik , Vaart'in costugu mac oldu
LIG 9. HAFTA
Yine zor bir rakibi gecmesini bildik , iyi yolda ilerliyoruz , konusmak icin cok erken ama hedef en kotu ilk 3
![]()
Defoe Poacher oLarak mı oynuyor sisteminde ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
LIG KUPASI 4.TUR
istatistiklerinde belirttigi gibi topu biz oynadik golleri chelsea atti , turu gecti
LIG 10. HAFTA
uzatmalara giden Chelsea macinin yorgunlugu uzerine birde sezonun en kotu macini oynayinca fark kacinilmaz oldu
10. HAFTA PUAN DURUMU
daha iyi olabilirdi , ama yinede 10 hafta sonunda liderle puan farkinin 6 olmasi kabul edilebilinir bir sonuc
SAMPIYONLAR LIGI 4. MAC
LIG 11. HAFTA
Defoe su macdaki gibi girdigi pozisyonlarin yarisini atsa her macda simdi acik ara liderdik
LIG 12. HAFTA
Galibiyet serisine basladik , iyide oynuyoruz , devamini getirmek gerekli
LIG 13. HAFTA
Vites yukseltmeye basladik
LIG 14. HAFTA
Maalesef Derbiyi kaybettik
SAMPIYONLAR LIGI 5. MAC
Buyuk Barca 2 uzaktan sutla isi bitirdi
LIG 15. HAFTA
7 CCC ye 1 CCC macin skoru 2-1 , az daha su macda bile puan kaybedicekdik
![]()
ANDREA POLI TOTTENHAM'DA !!
Genc yetenek , maestro POLI devre arasinda aramizda
LIG 16. HAFTA
SAMPIYONLAR LIGI 6. MAC
PUAN DURUMU
Abi Poli transferi çok yerinde olmuş. Yanlış hatırlamıyorsam Lisandro Lopezi de aldın. Devre arasında takımın gücü ikiye katlanacak.![]()
TariboWest
Durum iyi 2 transferle gücüne güç katmışsın![]()
Bugun cok yogundum oyniyamadim oyunu hic , yarin devam ederim kaldigim yerden , Hala takip eden varsa tabi![]()