Dün yazacak yer bulamamış ve Euroleague sayfasına yazmıştım. Bu konunun açılması iyi olmuş. Aynı mesajı buraya da taşıyayım:

Beşiktaş Cola Turka, deplasmanda misafir olduğu ve TRTHaber kanalının Murat Murathanoğlu anlatımı ve İsmet Badem yorumuyla yayınladığı BG Goettingen karşılaşmasını trajik biçimde kaybetti. İtiraf etmek gerekirse, Iverson için bu maçı izledim. Iverson bence -bizim maç sonrası- iyi toparlanmış. 18 sayı üretti ama hem kritik zamanlarda, hemde çok zor pozisyonlarda... Üstelik çok acımasız faullere maruz kaldı ve düdüklerin yarısı çalınmadı.

Beşiktaş Cola Turka bir ara 15 sayı kadar geriye düştüğü maçı, son periyotta ortaya koyduğu dirençle kafa kafaya getirdi. Sürenin bitimine 20 saniye kala skor 83-83 ve son topu Beşiktaş kullanıyor. Ben Iverson'a kullandırırlar diye düşündüm, çünkü birkaç pozisyonda çok iyi penetre etti. Ayakları hafiften hafife hızlanmaya başlamış. Chatman topu aldı, saate baktı baktı baktı ve sürenin bitimine birkaç saniye kala saçma sapan bir üçlük attı, dönüşte son salise basketiyle kaybettiler.