öncelikle bu konunun yeri yanlış gibi fm 2009 olmalı konudan anladığım kadarı ama ben fm 2010 a göre yanıt vericem
fm genie scout tan personeller den arama yapılabiliyor. ayarlardan istediğinizi işaretleyip kaç puan aldığını öğrenebilirsiniz (not program tahmini değer veriyor 4 yıldız verdiği koçların oyunda 4,5 olduğunu gördüm ve öyle olduğu için takımda tutmuştum)
editörden eklediğim boşta ca 180 pa 185 gk 20 verdiğim kaleci antrenörü (hala boşta!) burada 4 yıldız gözükmekte. kaleci koçu diye bir tabir de olmadığından menager puanı verilmiş bu arada söylediğiniz puanları bilmiyorum ama yüksek olması gerek.gene de bakıcam tabi buna.
son 2si hariç bu personeller ya yok bende yada klüpte olduğundan görmemişim(önceliğim free yada 4,5 ve üstü personeller)
evet bazı yerlerde türkçeye çevirmeme söz konusu. hücum yada atak koçudur o.
ben fm 2006 da bir denedim farklı antremanlar yapayım diye baktım oyuncuların tüm değerleri düşüyor vazgeçtim. bu oyunda da normal programlara devam yani.bide şöyle bir durum var: oyuncu amlc diyelim ml aml mc falan oynuyor bu adam bende aml de de ml varsa ml de bazen de mc de oynuyor.şimdi bunu neye göre antremana alıcam? ml mi -aml mi -mc mi bu tarz çok yönlü oyuncular var bende birde bu yüzden oyunun yaptığına kanaat ettim.

Alıntılı Yanıtla