Quote Originally Posted by tojourus View Post
Man City önerip duruyor, 15M (di sanırım) den başladı 5'e kadar iniyor, adam 20 yaşında (2.sezon) ama oyunun başından beri alan olmadı, huntelaar yarım sezonda kapıldı bu adamı daha alan olmadı. Bu neden böyle, Balotelli'nin suçu ne? Neden öneriliyor? Şu yönetime aldırma seçeneğini kullanarak maaştan yırtıp alacaktım ama, sercana kullandım
benim fm 2010 dan örnekle açıklim.
ben 45 m verip aldım balo'yu. sonra bi ara takımdan çıkarıldığı için mutsuz dedi. neden olduğunu çözemedim. milli takıma göndermiyor da değilim. neden olduğunu çözemediğim için sorunu
kaldı öyle.sonra 1 maç,basın mensupları bir şey sordu: tatile göndericekmisiniz? diye anlamadım. nerden tatile göndericem öyle bir seçenek bulamadım. 2.maç gene sordular araştırdım ve buldum fakat tıkladığımda 1 ay izin veriyormusun deyince kabul etmedim. lig devam ediyor lazım olur diye düşündüm sonra lig bitiyor oynamıyor diye gönderdim.bu 1 ay tatile gitti. geldi aynı sorun. gene gönderdim. 3. kez geldi gene aynı.zaten oynamıyor ve oynayamıyor. sonunda kontrat önerdim ve kabul etti mutsuzluğu geçti.ama ilk maç kötü oynadı ceza verdim gene bozuldu.işte o yüzden...

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
Sadece Bolatelli de değil bir çok yıldız oyuncuda yaşanan bir sorun, sigames forumlarında oldukça tartışılan ve giderilmesi istenen bir sorun... yıldız oyuncular gerçek ederlerinin altında fiyatlara satış listesine konabiliyor, messi, c.ronaldo bile...
messi ronaldo önerilsin hemen alırım. 100 m istiyorlar bende.belki menager istemiyor yada menagerin taktiği yüzünden istenmiyordur yada klüp borçtadır vs. olmadığı için oyun bilemicem ama sırf bu nedenle fm 2011 alınabilirdi bi de türkçe olsaydı...

ayrıca yetenekleri düşürülmüş olabilir yıldız oyuncuların ondan da olabilir bunlar.yada oynadığı yeri beğenmiyorlardır.mesela fm 2006 da ne dmc ve amc ler istenmiyordu. örneğin ben gs de ki 3 amc den kurtulamıyor ve oynatamıyordum da(m.heinz,s.iliç falan bide yabancı statüsünü dolduruyorlardı)