1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Beşiktaş finansal problemi

Hybrid View

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Desene bu seni Bjk ile kariyer yapılmaz
    Haklısın ama takımımızın finansı kötü diye bırakmak yok öyle kolay kolay

Quote Originally Posted by Orhan Aker View Post
    İlk sezonu bitirdim bana 2 milyon pound verdiler yabancıların hepsini sattım gelen para sadece tomas necid e yetti bende yetenekli ve ucuz gençlerle oynuyorum genelde 17-22 yaş arası öyle hemen pes edip silmek yokk bi kaç sezon sonra anca düzeltirim finansı
    Yönetim, taraftar ve oyuncular başarı istiyor. Ben senin dediğin gibi yaparsam 3. mağlubiyette sepetlerler beni. Bu arada Bobo türk olup milli takımda. Kontejan sıkıntısı yaşatmadı bana. Asıl sorun ise 2012'de yabancı sınırı 8e düşüyor. Buna dikkat gerek Süpertoto liginde.

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post
    Haklısın ama takımımızın finansı kötü diye bırakmak yok öyle kolay kolay

Yönetim, taraftar ve oyuncular başarı istiyor. Ben senin dediğin gibi yaparsam 3. mağlubiyette sepetlerler beni. Bu arada Bobo türk olup milli takımda. Kontejan sıkıntısı yaşatmadı bana. Asıl sorun ise 2012'de yabancı sınırı 8e düşüyor. Buna dikkat gerek Süpertoto liginde.

Yönetim ile yeni kontrat yaptım 2015 e kadar bi sorun olmaz herhalde ayrıca genç dediysek o kadar da kötü değil hani şu an 3 hazırlık maçı yaptım deplasmanda bolton ve new castle ı yenip valencia ile berabere kaldım azimli gençler birde illa yabancı olsun diye transfer yapmam zaten 10 tane yerine 2 tane iyi adam alırım mesela her sezon bitane

Quote Originally Posted by Orhan Aker View Post
    Yönetim ile yeni kontrat yaptım 2015 e kadar bi sorun olmaz herhalde ayrıca genç dediysek o kadar da kötü değil hani şu an 3 hazırlık maçı yaptım deplasmanda bolton ve new castle ı yenip valencia ile berabere kaldım azimli gençler birde illa yabancı olsun diye transfer yapmam zaten 10 tane yerine 2 tane iyi adam alırım mesela her sezon bitane

Güzel diyorsun ama genç adamlar sezon sonuna doğru patladığına çok şahit oldum. yoksa gençlerin herzaman oynamasından yanayım. ama en iyi genç futbolcu 23 yaşını doldurmuş futbolcudur ondan önce formları bir yüksek bir düşük. sürekli bir istikrarsızlık var. necip uysal'da bunu çok yaşadım

Güzel diyorsun ama genç adamlar sezon sonuna doğru patladığına çok şahit oldum. yoksa gençlerin herzaman oynamasından yanayım. ama en iyi genç futbolcu 23 yaşını doldurmuş futbolcudur ondan önce formları bir yüksek bir düşük. sürekli bir istikrarsızlık var. necip uysal'da bunu çok yaşadım

Valla ne diyim gençleri yetiştirmek hoşuma gidiyo necip uysalı ilk sezon çok nadir kestim galiba mesela cumali bişi yi oynatırım sezer özmen var altyapıda nasıl bi form düşüküğü yaşadın bilmiyorum ama ben o kadar etkilenmedim mesela defansa ta en yaşlı oyuncu ersan iyi ve uzuc adam bulabilirsem alıcam

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Nasıl 8'e düşüyor ya o_O

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Nasıl 8'e düşüyor ya o_O
    oyuncu kaydı yaparken dikkat et " bu kural 2012'ye kadar geçerli" gibi bir ibare var

Mesaj Yetkileri