Spor Toto Süper Lig 29.Hafta
![]()
Spor Toto Süper Lig 29.Hafta
![]()
Avrupa Kupası Çeyrek Final 2.Maçımız
Gücümüz yetmedi önümüzdeki sene aksayan bölgelere iyi transferler yaparak Avrupada daha ileri gitmek istiyoruz.Şampiyonlar Ligine katılıp oradan Avrupa kupasında çeyrek final oynamış bir kadromuz var bence başarısız değiller tebrikler hepsine.
Galatasarayda elendi 2 Türk takımın avrupada çeyrek final görmesi puanımızı arttıracaktır
Spor Toto Süper Lig 30.Hafta
![]()
Türkiye Kupası Yarı Final 1.Maçımız
![]()
Spor Toto Süper Lig 31.Hafta
![]()
Spor Toto Süper Lig 32.Hafta
![]()
Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maçımız
Rakibimiz Trabzonspor
Spor Toto Süper Lig 33.Hafta
![]()
Spor Toto Süper Lig 34.Hafta
![]()
Takımımız çokta iyi olmayan performansına reğmen şampiyonluğu kazandı
Oyuncularımızn maç,gol sayıları ve ortalamaları
![]()
Türkiye Kupası Final Maçı
Kupayı Trabzona kaptırdık,seneye alırız artık![]()
Güzel bir sezon geçirmişsin tebrikler![]()
Avrupa Şampiyonu Elendiğimiz Juventus oldu
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ligi Reale kaptıran Barça
![]()
2.Sezona başlıyoruz bütçemiz çok fazla olmasına rağmen pahalı transferlerden sakındım,geçen sene devre arasında 4 futbolcuyla anlaşmıştık sezon sonundada birkaç transfer hamlesiyle kadromuzu oluşturduk.Transfer döneminin bitmesine daha 1buçuk ay var süpriz gelişmeler olmazsa son durum budur.
1)Maximiliano Nicolás Moralez > Velez > Bedelsiz : Diayla beraber AMR yükünü çekecekler
2)Kwadwo Asamoah > Udinese > 8.5 M Euro : Güçlü fiziğiyle Emreyle birlikte iyi bir ikili oluşturacaktır.
3)Hamit Altıntop > Bayern > Bedelsiz : Solbek antremanı yaptırıyorum o bölgeye monte edebilirsem güzel olacak
4)Diego Buonanotte > River Plate > Bedelsiz : Alexin ayrılmasından sonra Özerle birlikte AMC için ter dökecek
5)Joseph Jobo > Everton > Kira Bedeli 85 K : Geçen sene Luganoyla yakaladıkları uyumu bozmak istemedim 1 sene daha etkili olabilecek özellikte
6)Selçuk İnan > Trabzonspor > Bedelsiz : Emrenin iyi bir alternatifi olacak
7)Aron Gunnarsson > Coventry > Bedelsiz : Asamoahın alternatifi olarak kadromuzda düşündüm
Toplam Görünüm
Bütçemizin görünümü
![]()
Taktiğimiz
![]()
Takım daha da güçlenmiş. Bu sene her kulvarda varız.![]()
TariboWest
Güzel bir takım kurmuşsun Dl için Hasan Ali'ye de bak derim genç ama gelecek vaad eden biri![]()
Evet baktım hasan aliye bu sene için düşünmeyeceğim hamit oturursa oraya yeni Lahm olabilironun yedeği caner var aykut var solbek bu sene idare ederiz,seneye transferini düşünüyorum ama,takım kağıt üzerinde etkili olabilecek cinsten umarım bunları sonuçlarada dökeriz
![]()
Hamit'in sol bekte oynaması bayağı bir zaman alır bu yüzden oraya sağlam bir oyuncu transfer etmelisin. Yeni sezonda başarılar dilerim. Avrupa'da en az final oynamanı bekliyoruz.![]()
Sezon öncesi hazırlık maçlarımız
![]()
Türkiye Süper Kupası bizim sezona moralli başlıyoruz 1 de 1
Grubumuz belli oldu umarım çıkacağız
![]()
2.Sezondan itibaren maçlarımızı farklı bir yöntemle sunacağım görüntünün böyle daha hoş olacağını düşünüyorum
Spor Toto Süper Lig 1-2-3-4 ve 5.Hafta
![]()
Spor Toto Süper Lig 6-7-8-9 ve 10.Hafta
Eskişehir maçında gökhan gönül 5 dkda kırmızı gördü,Es Es in 2 golü penaltıdan geldi hatalar çoktu bu maçta neyseki 1 puanı kurtardık
Galatasaray maçına ilk devreyi 2-0 galip kapattık ne olduysa 55 te Luganonun sakatlanmasından sonra oldu 2-3 yenildik
Şampiyonlar Ligi E Grubu 1.Maçımız
Şampiyonlar Ligi E Grubu 2.Maçımız
Şampiyonlar Ligi E Grubu 3.Maçımız
Bir kırmızı kart daha daha 9.dakikada yuh ya takımın bütün dengeleri bozuluyor moralleri gidiyor oyuncularımın ve süpriz yenilgi meydana geliyor Emreyi pafa gönderdim oynasın orda
R.Madrid maçlarından puan düşünmüyordum zaten 1 puan iyi oldu
Deplasmandaki kıytırık takıma mağlubiyet kötü olmuş madrid'den alınan 1 puan teselli etmiş gibi duruyor..![]()
Apollon a karşı alınan mağlubiyet gerçekten kötü olmuş. İnşallah gruptan çıkabiliriz.
TariboWest